15.5 C
Pals
Dissabte, 4 desembre 2021
- Publicitat -

Santa Cristina acollirà el 102è Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs

La recollida de dorsals es farà davant de la Piscina Municipal, els clubs tindran un lloc reservat on establir-se i l’escalfament es podrà realitzar al Camp de Futbol.

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
spot_img

Santa Cristina d’Aro acollirà el proper dissabte dia 13 de febrer el 102è Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs, organitzat per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, a través de l’Àrea d’Esports, juntament amb el Club Atlètic Santa Cristina d’Aro, per delegació de la Federació Catalana d’Atletisme (FCA).

La competició, que s’ha hagut d’avançar un dia per tal de no coincidir amb les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer, s’iniciarà a les 9:30 hores del dissabte dia 13 de febrer a la Zona Esportiva de Santa Cristina d’Aro, i s’allargarà fins passades les tres de la tarda, aproximadament.

Les categories que participen en aquest Campionat són Sub 10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 20 – 23 i Sènior. A la categoria Sènior també podran participar atletes de més de 35 anys.

Els recorreguts de les curses, que van des dels 700 metres la volta petita als 1.800 metres la volta gran, varien segons cada categoria. En la categoria Sub 10, tant femenina com masculina, la distància a recórrer és de 900 metres -volta petita més 200 metres de la sortida i l’arribada- mentre que en les màximes categories, Sènior/Sub23 femenina i masculina, la distància a recórrer es de 9.200 metres i 9.900 metres respectivament.

En tots els casos, tant la sortida com l’arribada es fa al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro, i el recorregut voreja la deixalleria municipal, la riera del cementiri i la riera de Malvet, segons la distància a recórrer.

Per poder-se inscriure, tots els i les participants hauran de tenir la seva corresponent llicència federativa catalana i/o espanyola tramitada per a la temporada en curs, i podran fer-ho a través dels seus clubs, mitjançant el sistema d’inscripcions ISIS disponible a la web de la Federació Catalana d’Atletisme (https://isis.rfea.es/sirfea2/). Les inscripcions s’admetran fins el dilluns dia 8 de febrer, inclòs, i no s’acceptarà cap inscripció que no s’hagi fet en aquest format.

D’altra banda, la competició complirà amb totes les mesures de seguretat establertes pel PROCICAT, per tal d’evitar qualsevol tipus de contagi de la Covid-19. En aquest sentit, s’han establert punts d’entrada i sortida diferenciats, s’ha aplicat un protocol de distància de seguretat entre les persones participants, s’han preparat controls de temperatura i, mentre no es dugui a terme activitat física, serà obligat dur la mascareta dins del recinte esportiu.

La recollida de dorsals es farà davant de la Piscina Municipal, els clubs tindran un lloc reservat on establir-se i l’escalfament es podrà realitzar al Camp de Futbol.

Tota la Zona Esportiva romandrà tancada durant l’esdeveniment, on només hi podran accedir els i les atletes amb els seus respectius entradors/es i delegats/es, a part de les persones membres de la organització. D’aquesta manera, tant les àrees d’inscripció com d’escalfament i el propi recorregut de la cursa tindran l’accés restringit per respectar al màxim les mesures de seguretat.

Pel que fa als premis, les tres primeres persones classificades de cadascuna de les categories del Campionat de Catalunya Individual que tinguin llicència per la FCA obtindran medalla, mentre que els tres primers equips classificats de cadascuna de les categories del Campionat de Catalunya de Clubs, obtindran trofeus. Els premis en metàl·lic aniran destinats a les categories absolutes masculina i femenina.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Toni Strubell: “Caimó va fer que Sant Feliu de Guíxols fos el lloc més proper a la llibertat”

A la Fira Indilletres de la Bisbal d'Empordà hem pogut parlar amb Toni Strubell, escriptor de  "Caimó", llibre publicat per l'editorial Llibres del Segle. El llibre de Caimó, segons explica Toni Strubell, té dues finalitats clares: "fer una bona novel·la que la gent pugui gaudir llegint i recuperar un figura com en Pere Caimó". 
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -