28.6 C
Pals
Dissabte, 12 juny 2021
- Publicitat -

Palafrugell aprova la moció institucional en relació amb el subministrament elèctric

La proposta ha sigut presentada per Palafrugell en Comú i ha rebut el suport de tots grups municipals

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

En el ple d’avui, Palafrugell en Comú-Podem ha exposat la proposta que demana que tothom pugui accedir a l’energia, ja que en els darrers mesos hi hagi hagut pujades en la factura de les companyies energètiques. La moció ha sigut debatuda i finalment aprovada convertint-se en institucional després que s’acceptessin els canvis de redactat que han proposat els diversos grups de l’Ajuntament.

Palafrugell en Comú-Podem va presentar en la darrera sessió plenària una moció per abordar la pujada de preu en el subministrament elèctric, la qual va rebre l’aval de tots els grups municipals.

La moció s’ha iniciat amb la presentació de la proposta per part d’Alfons Rius, en nom de Palafrugell en Comú. El representant ha deixat clar que el seu partit, encara que estigui al govern, no comparteix les idees que estan succeint amb el tema del subministrament. A més, tal com es pot escoltar en el següent àudio de Ràdio Palafrugell, ha demanat al govern de l’Estat i a la Generalitat que s’apliquin reformes perquè es compleixen els drets bàsics dels ciutadans en referència a les companyies energètiques.

L’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, ha explicat que l’equip de govern compartia la moció i ha proposat dos petits canvis per poder-la votar afirmativament. Altrament, Joan Farré, de Ciutadans, ha mostrat el seu suport i ha comentat que aquesta moció complementava la que el seu partit presentaria més tard en el mateix ple, que no ha estat aprovada. També, Juli Fernàndez, portaveu del PSC, ha valorat d’oportuna la moció i ha anunciat que el seu grup donaria un vot favorable.

Finalment, el ponent Alfons Rius ha acceptat les modificacions en el redactat i d’aquesta manera la moció passaria a ser institucional.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Acord de col·laboració entre el Palamós CF i la Fundació Esportiva Palamós

Amb la idea de revitalitzar el futbol base palamosí, el Palamós Club de Futbol i la Fundació Esportiva Palamós volen impulsar un nou projecte esportiu de manera conjunta. Les dues entitats tenen la intenció de fusionar-se i començar una nova etapa que regeneri el futbol formatiu del municipi, dotant-lo dels recursos necessaris per a un desenvolupament comú.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -