14.9 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Pluja i molt mala mar encara durant el matí amb millora del temps a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui encara dia de paraigües però, amb afluixament de la situació complicada de llevant agregalat. Avui viurem el dia després de l’episodi, però encara amb conseqüències ben evidents a la nostra comarca.

Encara hem d’esperar pluja força extensa al Baix Empordà, amb un matí que s’espera inestable, ràfegues de vent de gregal entre fluix i moderat, i amb molt mal estat de la mar, encara amb onades importants d’entre 2 a 4 metres. 

En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya, avui manté activats dos avisos a la nostra comarca: per estat de la mar, amb nivell màxim, reduint l’avís amb el pas de les hores. I per acumulació de pluja amb un llindar de 100 litres en 24 hores, per les primeres hores de la jornada d’avui. 

El dia serà gris amb nuvolositat abundant, que la segona part de la jornada podrà ser menys productiva. Les temperatures no seran fredes i es mouran entre els 10 graus de mínima i els 15 de màxima. 

I pel cap de setmana llarg, la bona notícia meteorològica està assegurada amb estabilització del temps i amb temperatures que tindran tendència a l’alça. 

Informació elaborada per Marc Vilà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La 12a edició del FIMAG reuneix 21 mags en una desena d’espais de Torroella de Montgrí

El FIMAG 2024 comptarà amb 70 sessions d'espectacles ben diferents.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -