11.1 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Agents cívics donaran informació a les platges de Torroella i l’Estartit

Es pretén cercar la màxima complicitat dels usuaris per tal de garantir, entre tots, un ús saludable i adequat a les recomanacions sanitàries.

El més llegit

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han explicat que la platja Gran de l’Estartit tindrà un punt d’acollida en el seu accés des d’on els agents cívics donaran informació sobre l’estat de les platges, nivell d’ocupació i consells de seguretat. Tot i que les grans dimensions de les platges de Torroella-l’Estartit-Illes Medes no fan preveure problemes de capacitat per acollir a tots els banyistes que ho desitgin, des de l’ Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD l’Estartit s’ha cregut convenient reforçar el dispositiu informatiu. D’aquesta manera es pretén cercar la màxima complicitat dels usuaris per tal de garantir, entre tots, un ús saludable i adequat a les recomanacions sanitàries.

La caseta informativa ja està instal·lada i es continuen desenvolupant els treballs d’adequació de les platges perquè els banyistes i usuaris les trobin en les millors condicions.

Segons han explicat, aquesta temporada el dispositiu municipal és especialment complex per les normatives per fer front a la COVID-19 i pels efectes que van tenir els forts temporals Gloria i Sant Jordi. Per aquest motiu, els treballs d’adequació es van iniciar ja fa moltes setmanes, en previsió de tenir-ho tot a punt tan aviat com es permetés el bany.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Unió d’empresaris de la Costa Brava s’uneixen al “Sense PIMES no hi ha futur”

La PIMEC va presentar aquest dimecres la campanya “Sense Pimes i autònoms no hi ha futur”, per denunciar l’impacte...

Altres notícies