17.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Agents cívics donaran informació a les platges de Torroella i l’Estartit

Es pretén cercar la màxima complicitat dels usuaris per tal de garantir, entre tots, un ús saludable i adequat a les recomanacions sanitàries.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han explicat que la platja Gran de l’Estartit tindrà un punt d’acollida en el seu accés des d’on els agents cívics donaran informació sobre l’estat de les platges, nivell d’ocupació i consells de seguretat. Tot i que les grans dimensions de les platges de Torroella-l’Estartit-Illes Medes no fan preveure problemes de capacitat per acollir a tots els banyistes que ho desitgin, des de l’ Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD l’Estartit s’ha cregut convenient reforçar el dispositiu informatiu. D’aquesta manera es pretén cercar la màxima complicitat dels usuaris per tal de garantir, entre tots, un ús saludable i adequat a les recomanacions sanitàries.

La caseta informativa ja està instal·lada i es continuen desenvolupant els treballs d’adequació de les platges perquè els banyistes i usuaris les trobin en les millors condicions.

Segons han explicat, aquesta temporada el dispositiu municipal és especialment complex per les normatives per fer front a la COVID-19 i pels efectes que van tenir els forts temporals Gloria i Sant Jordi. Per aquest motiu, els treballs d’adequació es van iniciar ja fa moltes setmanes, en previsió de tenir-ho tot a punt tan aviat com es permetés el bany.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -