9 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

2 anys de les eleccions municipals: què s’ha fet fins ara a Castell-Platja d’Aro?

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

S’han complert dos anys des de les eleccions municipals del 2019. Per això, farem un repàs dels compromisos que els alcaldes del Baix Empordà van adquirir durant la campanya electoral per veure si, fins ara, han complert les seves promeses. Tot i que hi hagi hagut la pandèmia pel mig, que ha canviat els plans de tothom, veurem com hi ha molts projectes anunciats durant la campanya electoral que ja s’han complert. Ens centrarem en alguns dels municipis més grans del Baix Empordà. Ara, Castell-Platja d’Aro.

Compromisos

Maurici Jiménez
Maurici Jiménez, actual alcalde de Castell-Platja d’Aro

Maurici Jiménez, actual alcalde del PSC a Castell-Platja d’Aro, es va presentar a les eleccions amb 64 nous compromisos. Aquestes propostes es dividien en 4 eixos: habitatge, ocupació, dinamització econòmica, i millora de serveis i infraestructures.

Projectes fets

A partir d’aquí podem destacar algunes actuacions que s’han fet des de l’Ajuntament. Per exemple, en l’àmbit de millora de serveis, l’Ajuntament va invertir prop de 60 milions d’euros en un nou contracte de recollida d’escombraries (octubre de 2020). Hi van fer canvis, com començar a retirar alguns contenidors de l’avinguda comercial fins al Passeig Marítim durant el dia. A més, també es va establir una recollida d’escobraries doble en restauració i comerç, una vegada al matí i una a la tarda.

Altres millores d’infraestructures poden ser les que es van fer poc abans de la pandèmia, quan es van invertir uns 140.000 euros per reparar voreres del municipi

Finalment, pel que fa al comerç, un sector molt afectat per la pandèmia, i més a Platja d’Aro, l’Ajuntament ha impulsat algunes campanyes per potenciar-lo. Per exemple, fins el dia 30 de maig, està activa la campanya “Platja d’Aro Entre Flors 2021”, organitzada per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb el suport d’associacions de comerciants. 

Al llarg del dia publicarem el repàs dels compromisos de diferents ajuntaments: La Bisbal d’Empordà, Palafrugell.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

091 – 2×17

Avui portem alineació de luxe per saber on som i, sobretot, cap a on anem, gràcies l’Oriol Moliner, que...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -