17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Cel variable, intervals de núvols i nous plugims

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Matí fresc amb una temperatura mínima que ha arribat als 12 ºC a La Bisbal d’Empordà i a la Tallada d’Empordà,  13 ºC a Castell d’Aro o els 15 ºC a Palafrugell i Palamós.

Dimecres amb cel entre mig i força ennuvolat i el risc de plugims intermitents més probables entre migdia i tarda, localment algun ruixat amb més intensitat. El Servei Meteorològic de Catalunya ha emés un avís de perill per intensitat de pluja per xàfecs que localment puguin superar els 20 mm/30min, tot i que la probabilitat és baixa.

En general poca pluja però el cel entre mig i força tapat i els plugims mantenen la temperatura a ratlla, avui la màxima tornarà a quedar molt curta entre els 20/22ºC.

Demà encara jornada amb cel entre mig i força ennuvolat amb pluja, en general dispersa i de caràcter feble en forma de plugims, però que puntualment pot descarregar algun xàfec entre mig matí i tarda.

A partir de divendres millora de l’estat del cel amb menys probabilitat de pluja i es recupera la temperatura. Els mapes a mitjà termini indiquen que la setmana que ve arribarà el temps estiuenc amb més sol i temperatura alta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -