12.6 C
Pals
Dimarts, 23 abril 2024
- Publicitat -

Calonge podria perdre dues línies de P3 el curs del 2022/23

Ara mateix, tenen 71 nens al padró, i a banda de la baixa natalitat, també és un problema el fet que molts nens i nenes vagin a l'escola fora de la població cada any.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Calonge podria perdre dues línies de P3 el curs del 2022/23
Loading
/

Calonge podria perdre dues de les quatre línies de P3 de les seves escoles en el curs 2022/23. Ara mateix, tenen 71 nens al padró, i a banda de la baixa natalitat, també és un problema el fet que molts nens i nenes vagin a l’escola fora de la població cada any. “Si segueixen marxant amb el percentatge que ho fan fins ara, tindriem problemes greus”, ha explicat el regidor d’ensenyament, Josep Abellí, a Ràdio Capital. “La natalitat és la que és i probablement acabarem perdent alguna línia”.

Per això, ha explicat que des de l’Ajuntament han de promoure que els nens i nenes es quedin, i ho han de fer “entre l’equip de govern i tots els partits polítics” per potenciar els nostres centres educatius.

Adherir-se a la Xarxa de Ciutats Educadores tal i com havien proposat finalment no ha estat possible, i això farà més difícil tirar endavant alguns projectes. Abellí, però, ha dit que “nosaltres no deixarem de treballar per millorar l’ensenyament a tot el nostre municipi”. Tot i així, des de l’àrea d’ensenyament només poden actuar en el manteniment dels edificis i poden ajudar a incentivar la creació de projectes, però les escoles són les que han de plantejar-los.

L’Ajuntament ha assegurat que treballarà per fer més visibles les escoles, potenciar-les, tenir-les en més bones condicions i incentivar a que es facin projectes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -