15.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Divendres de cel variable i inestabilitat. L’ambient assolellat torna el cap de setmana

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tram final de setmana amb un divendres marcat per un estat de cel variable amb nuvolades.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per intensitat de precipitació degut a tempestes que entre migdia i tarda poden arribar també al Baix Empordà. Es tractaria de fenòmens de caràcter local, però poden anar acompanyades de calamarsa en cas de produir-se. També són possibles plugims dispersos a primera hora del dia.

Estat de la mar amb maror fins migdia onades màximes d’un metre d’altura, tendint a millorar a la tarda i ben encalmada pel cap de setmana.

Un cap de setmana que serà assolellat, amb algun núvol o boirina matinal, i amb una temperatura una mica més baixa amb màximes al voltant dels 29/30 ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Puja l’atur al 12,7% a la demarcació i suma 14.400 aturats més a tot Girona

La demarcació de Girona ha tancat el primer trimestre del 2024 amb una taxa d'atur del 12,47%, sumant 14.400 desocupats més. Segons l'Enquesta de Població Activa (EPA), el sector terciari ha patit una forta caiguda, perdent 10.800 llocs de treball. Malgrat un lleuger creixement en la indústria, construcció i agricultura, aquests no han pogut compensar la pèrdua d'ocupació en serveis
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -