15.2 C
Pals
Dimarts, 16 abril 2024
- Publicitat -

Darrera setmana de setembre: matins freds i migdies suaus

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Continuarà l’ambient de tardor sobretot pels matins i nits, tot i que durant les hores centrals del dia la temperatura tendirà a pujar els propers dies.

La setmana comença amb un matí fred, sobretot a l’interior del Baix Empordà, on la temperatura mínima s’ha situat per sota els 10 ºC.

El vent que va bufar amb algunes ratxes de més de 70 km/h durant el cap de setmana, puntualment superiors a l’extrem nord, avui ja no s’espera que ho faci i també anirà millorant l’estat de la mar amb encara maror i onades superiors al mig metre d’altura.

Durant el matí  de dilluns hi haurà alguns intervals de núvols i cel més assolellat cap a la tarda amb una temperatura màxima que puja fins els 24 ºC. Demà pel matí tindrem alguns núvols baixos que poden tapar força el cel durant les primers hores però amb més sol cap a la tarda.

Si fem un cop d’ull a mitjà termini, la temperatura anairà pujant durant els propers dies,  però es mantindran els matins i nits relativament freds. Cap a final de setmana entre divendres i dissabte podria arribar un nou canvi de temps amb més inestabilitat i un nou retrocés del termòmetre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’EMD de l’Estartit estudia crear una Àrea de Promoció Econòmica Urbana

La proposta es troba en un estat inicial, però des de l'EMD creuen que ha de permetre fer un salt qualitatiu cap endavant en la dinamització i la promoció comercial de l'Estartit.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -