27.9 C
Pals
Divendres, 12 juliol 2024
- Publicitat -

21 dels 41 agents de la Policia Local de Palamós estan de baixa arran de la pandèmia

L'Ajuntament afirma que han modificat el quadrant d'horaris, que ha passat a ser de torns de 12 hores, almenys fins al 3 de maig, per compensar la manca de personal

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Desenes d’agents de les policies locals de les comarques gironines han resultat infectats per coronavirus, una realitat que han manifestat els testos que s’estan realitzant a totes les comissaries. Hi ha agents tancats a casa, altres confinats per precaució i algunes comissaries estan tancades per manca de personal o per evitar nous contagis. Els tests ràpids que estan fent les policies locals gironines es fan amb la compra de 1.350 aparells que va fer Dipsalut.

Segons ha informat el Diari de Girona, hi ha casos a la ciutat de Girona, a Roses, Palamós, Tossa de Mar, Blanes, l’Escala, Calonge, Caldes de Malavella, Palamós o Anglès, que ha hagut de tancar la comissaria. A més, encara pot ser que la xifra augmenti perquè es continuen realitzant testos, de fet en alguns casos no s’ha volgut facilitar les dades fins que siguin definitives.

A Palamós, 21 dels 41 agents estan de baixa, vuit d’ell han donat positiu en coronavirus, tres perquè les seves parelles estan infectades i deu més, per altres motius aliens a la pandèmia. Segons un comunicat de l’Ajuntament, diversos dels infectats van donar positiu després d’acudir a un mateix servei a demanda de l’Hospital de Palamós el 30 de març, després d’haver de forcejar amb un pacient que havia donat positiu i que va contagiar a la majoria dels que van intervenir en el cas. L’Ajuntament afirma que han modificat el quadrant d’horaris, que ha passat a ser de torns de 12 hores, almenys fins al 3 de maig, per compensar les baixes, seguir sent operatius i donar el servei amb normalitat.

A banda de les policies locals, el sindicat CISF veu necessari que es facin també testos ràpids als vigilants dels pobles que s’encarreguen de la seguretat dels municipis. Segons el DdG, el president del sindicat a Girona, Rafa Sánchez, ha explicat que té previst fer immediatament la petició a la Diputació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema: Her i Martyrs

L'Adrià Ibáñez i en Blai Corpas ens porten les seves recomanacions setmanals, en aquesta ocasió ens han parlat de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -