22.7 C
Pals
Dimecres, 8 maig 2024
- Publicitat -

Dimarts fred i amb núvols a les portes d’un marcat ascens tèrmic

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Últims compassos de tot l’episodi que hem tingut les últimes setmanes de vents de sud i sud-oest amb totes les diferents situacions que ha generat. Avui dimarts, la jornada no es presenta amb gaires titulars meteorològics.

Si ens fixem amb el cel, avui no serà del tot radiant: els núvols no deixaran lluir el Sol del tot. Si ens fixem amb el termòmetre, veiem que estem davant d’un dia fred sense exageració. La temperatura mínima serà propera als 3-4ºC a la comarca i la máxima quedarà curta, d’uns 12ºC, i aquí és on notarem més l’efecte dels núvols tapant l’escalfor del Sol.

A partir de demà dimecres, una situació anticiclònica marcarà una notable estabilització del temps i un ascens clar del termòmetre. Però sembla que es tracta d’un canvi de curta durada, fins el cap de setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Joan Bosch torna a la ràdio per “buscar empordanesos pel món”

"De cap a cap" és el títol de l'espai en el qual es buscaran empordanesos-gironins que viuen fora de l'Empordà i amb els que Bosch hi conversarà per conèixer què fan i com els hi va la vida, què és el que troben a faltar i conèixer el seu país d'adopció
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -