14.8 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Temperatura més alta i sol enteranyinat per núvols prims

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comencem una nova jornada de calma amb bones temperatures però amb sol una mica més esmorteït que ahir dimecres.

A diferència d’ahir, que el dia va poder quedar molt serè i el sol va lluir, avui el dia serà mínimament més càlid però enterbolit. Tot i això podran pujar les temperatures, tant les mínimes com les màximes que tindran una forquilla al Baix Empordà entre els 4ºC al matí als  21ºC del migdia.

Això serà el més noticiable, l’ambient càlid. L’amplitud tèrmica també serà destacable: hi haurà molt contrast tèrmic entre la nit i primera hora del dia i el migdia, assemblant-se cada vegada més a l’ambient primaveral. I el mínim augment del termòmetre, respecte a ahir dimecres, l’hem de buscar en l’efecte dels núvols prims que bon matí no deixaran baixar tant les temperatures i el resol del migdia que les farà pujar més.

Clarament, un dia plàcid, amb bonança, amb migdia agradable i olor d’equinocci, però amb un primer peatge demà divendres que vindrà de la mà d’una petita cua de front que tornarà a desajustar el cel i ens posarà altra vegada en mode inestabilitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -