18.3 C
Pals
Dimarts, 19 març 2024
- Publicitat -

Judit Pujadó: “Celebrem els 10 anys de l’editorial amb un llibre ple d’històries del passat, del present i del futur”

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’editorial baixempordanesa Edicions Sidillà celebra 10 anys des que van editar el seu primer llibre “Tombes i Lletres”. En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, la seva fundadora Judit Pujadó ha explicat un nou projecte, un llibre que presenten  “diferent i especial”: Arrelats. Les famílies més antigues de Catalunya. En aquest llibre, parlen de 21 famílies que fa molts segles que viuen a una mateixa casa.

Pujadó ha explicat que podrien haver explicat moltes històries més ja que és un país molt arrelat, i no parlen només del passat, sinó del present i del futur, de com han sobreviscut.

En el llibre hi ha “molta informació”, ha explicat Pujadó: s’explica l’origen dels cognoms, com han sobreviscut les famílies en moments concrets, com per exemple, la Guerra de Successió. També, com el món agrari ha evolucionat i com les famílies s’han adaptat als canvis, o com les cases han seguit sent unitats de producció.

Pujadó també ha anunciat que trauran un llibre pels infants i que tenen molts projectes per endavant. Pel que fa a Sant Jordi, ha explicat que “són optimistes” i que fins i tot abans faran una trobada a l’aire lliure per fer un acte per presentar el llibre “Arrelats”.

L’Editorial Sidillà va organitzar la primera fira de llibres després de la primera onada de la pandèmia. “Les coses si es fan amb responsabilitat es poden anar fent amb mesura”, ha explicat Pujadó. Amb tot plegat, l’editorial ha fet deu anys d’història amb un lema: “llibres de prop per anar lluny”.

Podeu escoltar l’entrevista sencera aquí:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Josep Font és el Bisbalenc de l’Any 2023

Josep Font ha estat escollit Bisbalenc de l’Any 2023 amb el 31% dels vots emesos. Així ho ha volgut...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -