14.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Palamós eliminarà les canals de ciment del passeig del Mar

En les darreres setmanes ja s'han començat a fer actuacions en aquest sentit, i la idea és continuar amb els treballs a mesura que la disponibilitat de la Brigada Municipal ho permeti.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal com informa Ràdio Palamós, l’Ajuntament de la localitat anirà eliminant per fases les canals de ciment que recullen l’aigua plujana al passeig del Mar. Aquests conductes, que van de dalt a baix del passeig, tant per la banda de mar com per la de muntanya, suposen un obstacle per als vianants que volen passar de la part central de sauló als laterals enrajolats, o a l’inrevés.  En les darreres setmanes ja s’han començat a fer actuacions en aquest sentit, com per exemple a la part inicial del passeig del Mar amb l’objectiu d’eliminar-hi les barreres arquitectòniques. I està previst continuar amb els treballs a mesura que la disponibilitat de la Brigada Municipal ho permeti. Les feines se situen a l’entorn del punt d’informació turística i del brollador dels jardins de l’1 d’octubre, ampliant la vorera, eliminant els escocells dels arbres i els conductes de recollida d’aigües. També es vol adequar el ferm al voltant del brollador, posant-hi sauló nou i anivellant els sots que s’han anat generant al llarg del temps per l’efecte de l’erosió. L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, explica que la supressió de la canal d’aigües plujanes  al llarg de tot el passeig suposarà una millora important per als ciutadans. En declaracions a Ràdio Palamós, Puig destaca que a hores d’ara el canaló suposa un obstacle important per travessar aquest espai tan concorregut, i més tenint en compte que ja fa uns anys que va perdre la seva principal funció.

El pressupost municipal del 2021 té una partida de 150.000 euros per a millores en el passeig del Mar. Ara resta esperar a que es convoqui el procés participatiu, que haurà de definir una proposta de reforma integral d’aquest espai urbà tan emblemàtic de Palamós.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -