20 C
Pals
Divendres, 25 juny 2021
- Publicitat -

Palafrugell ajudarà econòmicament als sectors afectats per la pandèmia

Es tracta de dues línies diferents: la primera destinada a activitats que hagin patit restriccions d'obertura, i la segona a la resta d'activitats econòmiques que no hagin patit restriccions d'obertura però hagin tingut pèrdues dins el primer trimestre de l'any 2021.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell obre dues noves línies d’ajuts per a activitats econòmiques afectades per la tercera onada de la pandèmia de la Covid-19. El període per presentar les sol·licituds estarà obert fins el 21 de maig a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament. Es tracta de dues línies diferents: la primera destinada a restaurants, bars, comerços, gimnasos i activitats docents, de lleure infantil i juvenil o d’intervenció socioeducativa, que hagin patit restriccions d’obertura, inclosos en la Resolució SLT/1/2021, de 4 de gener, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. I la segona línia es destinarà a la resta d’activitats econòmiques que no hagin patit restriccions d’obertura però hagin tingut pèrdues dins el primer trimestre de l’any 2021.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Sandra Hunter estrena ‘Quan cremi l’última bruixa’

El doble single debut en català de Sandra Hunter, “Quan Cremi L’última Bruixa” / “Last Witch Burning”, es presenta aquest 25 de juny en dos idiomes per arribar a tot el seu públic. A més, compten amb els seus corresponents videoclips carregats d’inquietants boscos, bruixes i màgia. El productor Sergi Bagó ha estat l’escollit per…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -