14.4 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Una persona atesa per intoxicació lleu de fum en un incendi a un pis de l’Estartit

El petit àtic de 20 metres quadrats on es va originar el foc, està situat just davant del CAP de la població, i per tant la persona va poder ser atesa immediatament pels sanitaris.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal com explica Diari de Girona, ahir dia 9 de juny al migdia es produïa un incendi en un àtic de l’Estartit, que va provocar l’evacuació d’una persona afectada per la inhalació de fum. L’individu va ser atès al Centre d’Atenció Primària, i segons els Bombers presentava una lleu intoxicació per inhalació de fum. Es dóna la circumstància que el petit àtic de 20 metres quadrats on es va originar el foc, està situat just davant del CAP de la població, i per tant la persona va poder ser atesa immediatament pels sanitaris. L’immoble, situat concretament al número 35 del carrer Eivissa de l’Estartit, va tenir certa afectació a conseqüència de les flames. Els Bombers, que també van comptar amb la col·laboració de la Policia Local, van donar per extingit l’incendi en mitja hora.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Set anys de presó per a un home de Sant Antoni de Calonge que va calar foc a casa amb els seus pares dins

L'Audiència de Girona ha condemnat a un home de Sant Antoni de Calonge a 7 anys i mig de presó per calar foc a la casa on estaven els seus pares. L'acte va ocórrer després d'una discussió familiar i la justícia ha descartat que l'acusat actués sense consciència del que feia, imposant també una ordre de restricció i una multa.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -