23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

L’hospital de Palamós enllesteix les reformes de l’àrea quirúrgica

Amb totes aquestes reformes, l'àrea quirúrgica de l'hospital de Palamós comptarà amb 5 quiròfans, com fins ara, i 3 sales més. Una per a endoscòpies, una per a cirurgia ambulatòria, i una de mixta, que oferirà les dues possibilitats.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les obres de millora de la zona quirúrgica de l’hospital palamosí són a punt de veure la llum. Segons informa Ràdio Palamós, la setmana entrant es recuperaran els espais que durant un temps han estat fora de servei i que han motivat que únicament es portessin a terme operacions urgents.  Amb aquesta remodelació, el cente hospitalari disposarà ara d’una nova sala de cirurgia menor ambulatòria i ampliarà també la capacitat de l’àrea de cirurgia major. Per a fer-ho possible s’ha instal·lat una zona de butaques per atendre els pacients, i s’ha reordenat l’àrea de boxes dotant-la de més cabuda. També s’ha habilitat la segona sala quirúrgica per poder-hi realitzar endoscòpies, i s’ha reubicat l’esterilització de la planta 1 a la planta 0, permetent la comunicació vertical amb el quiròfan per mitjà de dos ascensors. A més de tot això, s’ha renovat la zona de rentat d’aparells perquè pugui donar servei a aquesta segona sala; s’ha muntat també una porta tallafocs al passadís de la planta 1, s’ha canviat el terra de tres quiròfans, s’han fet uns nous vestidors, i s’ha instal·lat xarxa WiFi en aquesta zona de l’hospital. Amb totes aquestes reformes, l’àrea quirúrgica de l’hospital de Palamós comptarà amb 5 quiròfans, com fins ara, i 3 sales més. Una per a endoscòpies, una per a cirurgia ambulatòria, i una de mixta, que oferirà les dues possibilitats. El conjunt de les obres, tot i que aquesta setmana ja es reprenguin la majoria d’activitats als quiròfans, no es finalitzaran fins a la primera setmana d’agost.

Xavier Pérez, gerent de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, explicava així totes aquestes millores i la previsió de cara als propers dies:

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Disfrutar – inside the World’s Best Restaurant

Acclaimed head chef Eduard Xatruch shares secrets behind Barcelona’s culinary masterpiece
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -