14.6 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Tornen les activitats nadalenques al Baix Empordà!

Aquest Nadal tornarà el Túnel de Llum, Pista de Gel, Pessebre Vivent, Cavalcades al carrer i molt més

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A molts espais del municipi ja fa dies que es respira l’arribada de les Festes amb la instal·lació dels llums de Nadal que s’encendran el dissabte, 27 de novembre. En total, s’estan col·locant 25.000 m² d’il·luminació nadalenca de baix consum, fil d’animació musical i múltiples punts de decoració i d’atracció al carrer, que es complementaran amb una programació ben farcida de propostes per a totes les edats.

Aquest any, està prevista la recuperació dels principals atractius nadalencs que es van restringuir a causa de la pandemia. Es farà dins  la campanya Aquest Nadal, el millor regal és… Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, del Túnel de Llum, la Pista de Gel, el Mercat de Nadal, les representacions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro (el més antic de Catalunya) i el format habitual del Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens.

Coincidint el llarg cap de setmana d’inici de la campanya comercial i d’activitats de les Festes, del 3 al 8 de desembre, també s’ha programat la primera edició de la Fira Playmobil de Platja d’Aro, en el Palau d’Esports i Congressos. La fira ja s’havia fet a Castell d’Aro durant les Festes de Tardor. Durant la celebració de Nadal 2020, a causa de la pandèmia, es va haver d’ajornar en diverses ocasions la primera edició platjarenca, fins a la seva cancel·lació definitiva.

També hi haurà la triple Gimcana de Nadal de la Xalarina i en Xalarí que caldrà localitzar en els d’aparadors de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, amb l’ajuda d’un plànol orientatiu i així aconseguir un obsequi.

El Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acollirà l’exposició del Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques.

I la Nit de Reis es viurà de nou amb les cavalcades pels principals carrers de Platja d’Aro i Castell d’Aro.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -