3.9 C
Pals
Dissabte, 28 gener 2023
- Publicitat -

5,75 milions d’euros es destinaran a la costa catalana per reparar els danys del Glòria

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic declara d’emergència les obres per reparar els danys que el temporal Glòria va provocar a la costa catalana a finals de gener.

La quantitat destinada suma un total de 5,75 milions, dels quals 3,5 són per a la demarcació de Tarragona, 2 per a Barcelona i 250.000 euros per a Girona.

És cert que les quantitats es poden ampliar si el procés de reparació ho requereix, ja que ens trobem el cas com les platges tarragonines, especialment a les Terres de l’Ebre, on s’ha produït una forta erosió a la costa i una gran pèrdua de sorra, a més de danys en els passejos marítims, sistemes dunars, esculleres de protecció i accessos a platges.

Els diners invertits a Barcelona, 2 milions d’euros per a la pèrdua de sorra a les platges i els danys ocasionats en camins litorals, passejos i esculleres. A més també es destinarà una part d’aquests 2 milions per a reduir la gran acumulació de residus i brutícia que afecten a sistemes dunars.

I la quantitat de 250.000 d’euros destinada a la demarcació de Girona s’utilitzarà per reparar els danys produïts a l’escullera de protecció del passeig marítim de Sant Antoni i a la platja de Sant Antoni de Calonge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Globalsessions – 28 gener 2023

1. Becky Hill - Heaven (Radio) 2. VASSY Bingo Players Disco Fries - Pieces (Giiants Remix) 3. Kolidescopes - White Lies...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -