26 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

5,75 milions d’euros es destinaran a la costa catalana per reparar els danys del Glòria

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic declara d’emergència les obres per reparar els danys que el temporal Glòria va provocar a la costa catalana a finals de gener.

La quantitat destinada suma un total de 5,75 milions, dels quals 3,5 són per a la demarcació de Tarragona, 2 per a Barcelona i 250.000 euros per a Girona.

És cert que les quantitats es poden ampliar si el procés de reparació ho requereix, ja que ens trobem el cas com les platges tarragonines, especialment a les Terres de l’Ebre, on s’ha produït una forta erosió a la costa i una gran pèrdua de sorra, a més de danys en els passejos marítims, sistemes dunars, esculleres de protecció i accessos a platges.

Els diners invertits a Barcelona, 2 milions d’euros per a la pèrdua de sorra a les platges i els danys ocasionats en camins litorals, passejos i esculleres. A més també es destinarà una part d’aquests 2 milions per a reduir la gran acumulació de residus i brutícia que afecten a sistemes dunars.

I la quantitat de 250.000 d’euros destinada a la demarcació de Girona s’utilitzarà per reparar els danys produïts a l’escullera de protecció del passeig marítim de Sant Antoni i a la platja de Sant Antoni de Calonge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 16: 2016

El 2016 va ser un gran any per Ràdio Capital i en aquest capítol el repassem!
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -