10.1 C
Pals
Dilluns, 6 Abril 2020

Arriba la vuitena edició dels sopars maridats dels restaurants i cellers de l’Empordà

Els restaurants dels col·lectius La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent oferiran sopars maridats amb vins dels cellers de la DO Empordà

El més llegit

16 morts i 183 positius per coronavirus al Baix Empordà

Un augment de deu casos diagnosticats de coronavirus al Baix Empordà i dues morts més, la primera al centre de Palamós Gent Gran

Denuncien una persona fent surf a Llafranc

El surfista ha aprofitat el bon temps, malgrat el confinament

Empreses del Baix Empordà: teniu bates, mascaretes o guants?

El Consell Comarcal del Baix Empordà fa una crida per poder-ne donar a les persones que cuiden gent gran

TV3 es fa ressò del projecte “Cançons per la gent gran” dels cantants de la Bisbal

Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni encapçalen la solidaritat bisbalenca amb la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal
Temps de lectura: < 1 minut

A partir del 21 de febrer i fins el 29 de maig, torna una nova edició dels sopars maridats dels restaurants i cellers de l’Empordà. En un acte al Pati Verd de l’Hotel Carlemany de Girona, Vicenç Fajardo, resident de La Cuina de l’Empordanet, Roser Bronsoms, presidenta de La Cuina del Vent, i Carles Xuriguera, president de la Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DO Empordà, han presentat l’edició d’enguany.

L’Anxova de l’Empordà serà la gran protagonista ja que les elaboracions principals inclouran aquest producte tan nostrat. L’elecció de l’Anxova com a fil conductor de la campanya no és casual. L’aposta per la proximitat i la qualitat del producte han sigut raons de pes per incorporar-la dins la campanya gastronòmica. A més, els menús inclouran productes de Marca de Garantia de l’Empordà, i es podrà degustar oli de la DOP Oli de l’Empordà i d’Herbes de l’Empordà.

Els àpats dels ‘Sopars Maridats’ es realitzaran als diferents restaurants de La Cuina de l’Empordanet i La Cuina del Vent, i sempre amb l’acompanyament dels vins dels cellers de la DO Empordà. Els preus dels sopars oscil·laran entre els 45 i els 65 euros (IVA inclòs), i les reserves es podran fer trucant directament a cada restaurant.

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.

Últimes notícies

Obren comptes corrents per fer aportacions solidàries

Fins al moment, n'han obert els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà i l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro

Palamós celebra les Juntes de Govern Local per via telemàtica

És l'òrgan on l'alcalde i els regidors de l'equip de govern aproven mesures per al municipi i que, degut al confinament, s'ha fet per videoconferència

Ja es pot anar a l’hort a collir productes per l’autobastament

També està permès si és un hort en el que es tenen animals que s’han de cuidar o si es tracta d'una activitat econòmica. Queden fora els horts que es troben en cases de segona residència.

L’Orquestra DiVersiones treu una cançó sobre el confinament

L'han titulat "No Tornaré a Casa" i parla de tot el que faran quan acabi el confinament

Passejar el gos a Palamós: no més lluny de 300 metres i de manera individual

El Ban municipal sobre les limitacions de treure a passejar el gos en època de coronavirus també estableix que no es pot anar a comprar i passejar el gos a la vegada.

Altres notícies