Més de 1000 persones han passat per les taules dels restaurants participants a la setena edició dels “Sopars maridats”, una campanya en la que cada divendres els comensals han tingut l’oportunitat de tastar els menús confeccionats pels restaurants de La Cuina de l’Empordanet, La Cuina del Vent, i els cellers de la DO Empordà.

Com en d’altres edicions, s’ha volgut donar protagonisme a un producte de proximitat i de qualitat. En aquest cas, la Poma de Girona ha estat la protagonista als 30 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un cellerer, que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins de cada menú.

De la mà dels professionals dels restaurants participants, els assistents han pogut gaudir d’uns menús elaborats, de qualitat i fets amb productes del territori. En definitiva, han pogut degustar el paisatge empordanès a taula.

 

Origen dels ‘Sopars Maridats’

Aquesta campanya va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També d’enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d’aconseguir dinamitzar el sector en una època de l’any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant els públics locals i nacionals.