10.3 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Les obres dels carrers del Barri dels Pescadors de Palamós arriben al seu final

El projecte contemplava la millora en el paviment de tots els carrers que formen aquest sector, concretament el rejuntat dels panots

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les obres que s’estan duent a terme als carrers ubicats al Barri dels Pescadors de Palamós arriben al seu final. Segons ha informat la Revista del Baix Empordà, actualment s’està millorant el paviment del carrer de Juan Sebastián de El Cano.

El projecte té la voluntat de millorar el rejuntat dels panots de tots els carrers de la zona amb l’objectiu d’eliminar les juntes obertes que hi ha entre els panots del paviment d’aquests carrers i evitar el creixement d’herba o l’acumulació de brossa. Va començar a finals de l’any passat per tots els carrers que conformen la zona del Barri de Pescadors.

Concretament, s’han fet tasques als carrers de Joan d’Àustria, de Méndez Núñez, d’Álvaro de Bazán, un tram del de Roger de Flor, i que finalitza ara amb el de Juan Sebastián de El Cano. En total, una zona formada per 44 habitatges que a finals dels anys 50 de l segle passat va promoure l’Institut Social de la Marina en uns terrenys que va adquirir la Confraria de Pescadors de Palamós. En un inici els habitatges es van destinar a famílies de pescadors que havien arribat al municipi en la dècada dels anys 40 i 50 del segle XX.

A grans trets els treballs han consistit en netejar amb aigua a pressió les restes acumulades a les juntes de les rajoles i tornar-les a ajuntar amb ciment per tal d’anivellar la junta i el panot. Cal recordar que l’any 2008, tot aquest sector va ser inclòs en el projecte de rehabilitació del Barri Vell de Palamós, amb la renovació íntegra del paviment dels carrers, la supressió de barreres arquitectòniques i la millora dels serveis.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -