12.1 C
Pals
Dijous, 13 maig 2021
- Publicitat -

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el Grup Bon Preu

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro signa un conveni de col·laboració amb Bon Preu per a la selecció del personal del nou supermercat ”Esclat”.

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El 14 de febrer s’ha signat un conveni de col·laboració entre el servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el grup Bon Preu per al procés de selecció de l’equip de treballadors del nou supermercat Esclat de Platja d’Aro, que està en construcció a l’Avinguda Castell d’Aro. Hi eren presents, en representació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló i l’alcalde, Maurici Jiménez; i en representació del Grup Bon Preu el cap de relacions externes, Josep Castany; i la cap del Servei de Selecció, Mariona Casas.

Per tal d’implementar polítiques actives d’ocupació per afavorir la inserció laboral de les persones de la població que es troben en situació de recerca activa de feina, van establir que part de l’equip del supermercat han de ser residents del municipi. Actualment Bon Preu té més de 8.000 treballadors, fet que situa el Grup entre les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

Està previst que el supermercat obri abans d’estiu i el número de treballadors contractats oscil·larà entre 72 i 103 persones segons l’època de l’any. Els candidats seleccionats rebran una formació a càrrec de Bon Preu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

La gira “Respira” de Joan Dausà a punt d’exhaurir entrades

Els únics concerts que realitzarà aquest estiu Joan Dausà seran en el marc del “Respira: Un concert, una festa, una experiència”. Es tracta d’un nou esdeveniment, ideat pel mateix Dausà, que tindrà lloc al recinte de la ciutat grega i romana d’Empúries (Museu d’Arqueologia de Catalunya), a l’Escala, durant sis dies -24, 25 i 26…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -