8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el Grup Bon Preu

El Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro signa un conveni de col·laboració amb Bon Preu per a la selecció del personal del nou supermercat ”Esclat”.

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El 14 de febrer s’ha signat un conveni de col·laboració entre el servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el grup Bon Preu per al procés de selecció de l’equip de treballadors del nou supermercat Esclat de Platja d’Aro, que està en construcció a l’Avinguda Castell d’Aro. Hi eren presents, en representació de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro el regidor de Promoció Econòmica, Joan Barceló i l’alcalde, Maurici Jiménez; i en representació del Grup Bon Preu el cap de relacions externes, Josep Castany; i la cap del Servei de Selecció, Mariona Casas.

Per tal d’implementar polítiques actives d’ocupació per afavorir la inserció laboral de les persones de la població que es troben en situació de recerca activa de feina, van establir que part de l’equip del supermercat han de ser residents del municipi. Actualment Bon Preu té més de 8.000 treballadors, fet que situa el Grup entre les deu empreses amb més empleats amb seu a Catalunya.

Està previst que el supermercat obri abans d’estiu i el número de treballadors contractats oscil·larà entre 72 i 103 persones segons l’època de l’any. Els candidats seleccionats rebran una formació a càrrec de Bon Preu.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pot fer canviar el món

Des que va abandonar el Teatre Nacional de Catalunya, el passat mes de gener, l’espectacle Encara hi ha algú...

Altres notícies