23.7 C
Pals
Dimecres, 28 juliol 2021
- Publicitat -

4 pessebres vivents i una mostra de pessebres i diorames

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 3 minuts
- Publicitat -spot_img

Calonge

El centre històric a l’entorn del Castell de Calonge és l’escenari d’aquest pessebre vivent organitzat per l’associació ‘Trapelles de Calonge‘. Un Pessebre on hi col·laboren al voltant d’unes 150 persones entre actors i organitzadors. A més dels quadres relacionats amb el naixement de Jesús de Natzaret, aquest pessebre també inclou escenes de l’Antic Testament i d’oficis artesanals. Un escenari ple d’encant per passar una tarda de Nadal ben acompanyats.

Dies:
26 i 27 de desembre, 19h
1 i 3 de gener, 19h

Castell d’Aro

El Pessebre Vivent de Castell d’Aro és el més antic de Catalunya. Amb un recorregut pel casc antic del poble i al Barri de la Coma, ofereix al visitant un paisatge incomparable que el transportarà en el temps i el convidarà a formar part del Pessebre, sentint-se en un element més d’aquest. Es representarà els dies 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre, i 1 i 6 de gener a les 19h.

Preu:
De 0 a 3 anys i amb el carnet del Club Super 3: Gratis / De 4 a 11 anys: 3€ / A partir 12 anys i adults: 5€
Més informació:
www.pessebrevivent.com

Mont-ras

La Mostra de Pessebres i Diorames és una de les cites imprescindibles del Nadal, els millors pessebristes del territori porten les seves últimes creacions, moltes d’elles fetes expressament per aquesta cita.

Inauguració el dia 1 de desembre a les 19h
Els nens i nenes podran jugar al joc del pessebre.
Programa:
Obert tots els dies
Horari d’11 a 13h i de 17 a 20h

Pals

Un pessebre en què hi col.laboren més de 300 persones del poble i rodalies, en el que s’hi combinen el colorit de llums, robes i gent, que rememorant temps passats, entre la majestuositat de les pedres mil·lenàries que configuren el seu recorregut.

Sens dubte és un dels esdeveniments culturals més importants de la comarca, visitat cada any per milers de persones.

Representacions: 
25 i 26 de desembre de 2017
1 de gener de 2018

Horari:
De 18.00 a 20.00 h

Venda d’entrades:
Abans de les representacions: a les 17.30 h. a la Casa de Cultura Ca La Pruna

Sant Feliu de Guíxols

Aquest Nadal Sant Feliu de Guíxols celebra un Pessebre Vivent als Jardins del Monestir. Es va estrenar el divendres 22 de desembre i es podrà visitar de nou el dia 29 de desembre, de 18 a 20h. L’entrada és gratuïta.

La iniciativa compta amb la participació entusiasta de l’Agrupació Teatral Benet Escriba i l’Associació Festes Ganxones. La primera entitat disposa d’una dilatada experiència teatral a la nostra ciutat i arreu de Catalunya, i a Sant Feliu promou el Concurs de Teatre Amateur així com representacions teatrals, entre les quals hi ha els Pastorets cada Nadal.

L’escenificació del Pessebre Vivent compta amb cinc quadres compostos per una filosa, un camp de cols, una fogata, un safareig amb dones que renten roba i el portal de Betlem. En total, hi han participat una vintena de persones de l’Agrupació Teatral Benet Escriba, entre d’altres voluntaris.

Dies:
22 i 22 de desembre, 18h
Lloc: Jardins del monestir

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -