14.4 C
Pals
Divendres, 22 octubre 2021
- Publicitat -

Quarta campanya gastronòmica de la tòfona a Pals

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest dimecres s’ha presentat al Restaurant Sa punta, de Pals la quarta edició de la campanya gastronòmica de la tòfona.

El màxims responsables dels restaurants on es durà a terme, Sol Blanc, Sa Punta i Es Portal, han explicat les diverses propostes gastronòmiques que elaborarà cadascun d’ells, amb la tòfona negra com a base.

La campanya, que comença demà, s’allargarà fins el 18 de febrer.

Sobre la tòfona negra

La tòfona negra és un comestible excel·lent, dit el “diamant de la cuina” pels francesos, que van incorporar-la com a condiment (especialment la famosa tòfona de Perigord), en el seu sofisticat repertori culinari, des de fa molts anys.
També es fa servir per aromatitzar conserves i embotits com la coneguda botifarra catalana trufada.

És el bolet que ateny un preu més elevat en els mercats especialitzats catalans (Vic, Centelles, etc.), tant per raó de la seva qualitat, com de la seva raresa i de dificultat per trobar-lo.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El volcà desconegut del Baix Empordà que es troba al Massís del Montgrí

Dos catedràtics del departament de ciències ambientals de la Universitat de Girona, van descobrir l'aflorament volcànic al 1996.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -