21 C
Pals
Diumenge, 25 juliol 2021
- Publicitat -

64 persones desallotjades a Calonge per perill d’electrocució i incendi a l’edifici

De moment s'allotgen en un hotel de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Calonge ha decidit desallotjar avui 64 persones d’un edifici del poble sense ordre judicial per perill d’electrocució o d’incendi. La Policia Local i els Mossos han dut a terme aquestes accions de 9h a 11h del matí sense previ avís, i segons la Creu Roja, entre aquestes 64 persones hi ha 24 menors. Els veïns han marxat dels 22 pisos ocupats sense cap enfrontament amb la policia.

Els veïns ara s’allotjaran 3 dies en un hotel de Palamós ofert per l’Ajuntament, que ara està analitzant cas per cas la situació de cada familia, en coordinació amb l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal. “Un cop fet l’anàlisi, veurem quines solucions hi ha”, han dit des de l’Ajuntament. Segons han explicat, diversos informes tècnics conclouen perill d’electrocutar-se i risc d’incendi i han decidit procedir al desallotjament de “forma subsidiària”.

La Creu Roja ha ajudat a transportar les pertinences de les persones desallotjades a una carpa i a traslladar-los a l’hotel.

Pel que fa a l’edifici, es tracta d’un bloc de propietat d’un inversor privat però que arran de la crisi es va deixar de construir. Gradualment, es van anar ocupant 25 pisos dels 28 que hi ha al bloc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Ràdio Capital 20 anys – Capítol 20: 2020

Repassem tot el que va donar de si el 2020 amb la Mar Coll, en Miquel Curanta i en Marc Clapés.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -