29.4 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

64 persones desallotjades a Calonge per perill d’electrocució i incendi a l’edifici

De moment s'allotgen en un hotel de Palamós

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Calonge ha decidit desallotjar avui 64 persones d’un edifici del poble sense ordre judicial per perill d’electrocució o d’incendi. La Policia Local i els Mossos han dut a terme aquestes accions de 9h a 11h del matí sense previ avís, i segons la Creu Roja, entre aquestes 64 persones hi ha 24 menors. Els veïns han marxat dels 22 pisos ocupats sense cap enfrontament amb la policia.

Els veïns ara s’allotjaran 3 dies en un hotel de Palamós ofert per l’Ajuntament, que ara està analitzant cas per cas la situació de cada familia, en coordinació amb l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal. “Un cop fet l’anàlisi, veurem quines solucions hi ha”, han dit des de l’Ajuntament. Segons han explicat, diversos informes tècnics conclouen perill d’electrocutar-se i risc d’incendi i han decidit procedir al desallotjament de “forma subsidiària”.

La Creu Roja ha ajudat a transportar les pertinences de les persones desallotjades a una carpa i a traslladar-los a l’hotel.

Pel que fa a l’edifici, es tracta d’un bloc de propietat d’un inversor privat però que arran de la crisi es va deixar de construir. Gradualment, es van anar ocupant 25 pisos dels 28 que hi ha al bloc.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Castell d’Aro iniciarà la nova temporada expositiva amb obres pictòriques de Joan Mateu

L'exposició es podrà visitar del 13 d'agost al 25 de setembre al Castell de Benedormients
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -