6.1 C
Pals
Dissabte, 17 abril 2021
- Publicitat -

91% d’ocupació hotelera a la Costa Brava Centre a l’agost

Destaquen que "aquestes xifres superen les expectatives prèvies". La previsió pel setembre és d'entre el 70 i 75%

El més llegit

Dani Cortés Morés
Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

L’ocupació hotelera a la Costa Brava Centre ha estat del 91%, segons dades de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona. Destaquen que “aquestes xifres superen les expectatives prèvies”. La previsió pel setembre és d’entre el 70 i 75%.

L’ocupació hotelera durant el mes de d’agost al litoral gironí ha estat del 86% a la comarca de l’Alt Empordà, del 91% a la zona de la Costa Brava Centre i del 93% a la Costa Brava Sud.

Pel que fa a la ciutat de Girona i a les seves rodalies l’ocupació ha estat del 87%, a l’interior de la comarca de la Selva del 74% i a la Garrotxa del 79%. Respecte a les comarques del Pirineu de Girona, el Ripollès ha tingut una ocupació del 73% i la Cerdanya del 82%.

La previsió d’ocupació del mes de setembre és similar a l’any passat i generalment es preveu que sigui més alta durant la primera quinzena, tot i que a la ciutat de Girona i a les seves rodalies, augura que serà més elevada durant la segona quinzena.

En aquest sentit i a les comarques del litoral gironí, es preveu que l’ocupació de l’Alt Empordà oscil·li entre el 55% i el 60%, a la Costa Brava Centre entre el 70% i el 75% i a la Costa Brava Sud entre el 75% i el 80%.

A la ciutat de Girona i a les seves rodalies es preveu una ocupació entre el 65% i el 70%. A l’interior de la comarca de la Selva i a la Garrotxa l’ocupació oscil·larà entre el 55% i el 60%. I a les zones de muntanya, de les comarques del Ripollès i la Cerdanya, es trobarà entre el 50% i el 55%.

El visitant que pernoctarà a la província de Girona durant el mes de setembre estarà representat principalment per parelles de mitjana edat i jubilades, catalanes,  franceses i de la resta de l’Estat Espanyol.

Així mateix i en menor nombre, pernoctaran a la província de Girona turistes estrangers del Regne Unit, Rússia – sobretot a la Costa Brava Sud-, Alemanya i Holanda.

Com és habitual la mitjana d’estades serà diferent al litoral gironí que a l’interior de la província de Girona. En aquest sentit, a les zones costaneres la mitjana d’estades oscil·larà entre 4 i 5 dies, i en canvi a Girona ciutat, a les zones d’interior i de  muntanya, es trobarà entre 2 i 3 dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

L’IPEP busca empreses per la 5a Jornada d’Oportunitats Laborals

L'IPEP busca empreses que necessitin personal per la cinquena Jornada d'Oportunitats Laborals que se celebrarà de forma no presencial durant els dies 11 i 12 de maig.
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -