23 C
Pals
Dimecres, 10 agost 2022
- Publicitat -

91% d’ocupació hotelera a la Costa Brava Centre a l’agost

Destaquen que "aquestes xifres superen les expectatives prèvies". La previsió pel setembre és d'entre el 70 i 75%

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’ocupació hotelera a la Costa Brava Centre ha estat del 91%, segons dades de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona. Destaquen que “aquestes xifres superen les expectatives prèvies”. La previsió pel setembre és d’entre el 70 i 75%.

L’ocupació hotelera durant el mes de d’agost al litoral gironí ha estat del 86% a la comarca de l’Alt Empordà, del 91% a la zona de la Costa Brava Centre i del 93% a la Costa Brava Sud.

Pel que fa a la ciutat de Girona i a les seves rodalies l’ocupació ha estat del 87%, a l’interior de la comarca de la Selva del 74% i a la Garrotxa del 79%. Respecte a les comarques del Pirineu de Girona, el Ripollès ha tingut una ocupació del 73% i la Cerdanya del 82%.

La previsió d’ocupació del mes de setembre és similar a l’any passat i generalment es preveu que sigui més alta durant la primera quinzena, tot i que a la ciutat de Girona i a les seves rodalies, augura que serà més elevada durant la segona quinzena.

En aquest sentit i a les comarques del litoral gironí, es preveu que l’ocupació de l’Alt Empordà oscil·li entre el 55% i el 60%, a la Costa Brava Centre entre el 70% i el 75% i a la Costa Brava Sud entre el 75% i el 80%.

A la ciutat de Girona i a les seves rodalies es preveu una ocupació entre el 65% i el 70%. A l’interior de la comarca de la Selva i a la Garrotxa l’ocupació oscil·larà entre el 55% i el 60%. I a les zones de muntanya, de les comarques del Ripollès i la Cerdanya, es trobarà entre el 50% i el 55%.

El visitant que pernoctarà a la província de Girona durant el mes de setembre estarà representat principalment per parelles de mitjana edat i jubilades, catalanes,  franceses i de la resta de l’Estat Espanyol.

Així mateix i en menor nombre, pernoctaran a la província de Girona turistes estrangers del Regne Unit, Rússia – sobretot a la Costa Brava Sud-, Alemanya i Holanda.

Com és habitual la mitjana d’estades serà diferent al litoral gironí que a l’interior de la província de Girona. En aquest sentit, a les zones costaneres la mitjana d’estades oscil·larà entre 4 i 5 dies, i en canvi a Girona ciutat, a les zones d’interior i de  muntanya, es trobarà entre 2 i 3 dies.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -