3.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

A consulta pública la normativa dels centres d’immersió a les illes Medes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert la consulta pública prèvia a la llei que regularà els centres d’immersió per fer submarinisme a les Illes Medes.

Ara és torn dels ciutadans d’accedir a la pàgina web que ha habilitat el Departament de Territori per deixar qualsevol comentari abans que es comenci la tramitació de la futura llei. Tot i això, també es podran fer al·legacions durant el temps d’exposició públic reglamentari.

L’objectiu de la consulta que s’ha obert ara és conèixer les opinions dels actors implicats per preparar una normativa més adequada.

La nova llei pels centres d’immersió preveu substituir el límit d’immersions diàries a anuals. D’aquesta manera s’estableix que no es pot superar les 60.000 immersions anuals.

L’Ordre permet obrir el mercat dels centres d’immersió a noves empreses amb total transparència com demana l’Autoritat Catalana del Consumidor. Per poder obrir el mercat hi haurà uns nous criteris de valoració objectius i mesurables.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -