9.3 C
Pals
Dilluns, 26 febrer 2024
- Publicitat -

A la Bisbal es suspenen tots els actes fins al 15 de juny

L’Ajuntament de la Bisbal decreta també la suspensió de qualsevol tipus d’obra, pública o privada, com a mínim fins el proper 11 d’abril

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
A la Bisbal es suspenen tots els actes fins al 15 de juny
Loading
/

L’Ajuntament de la Bisbal ha informat de la suspensió de tota mena d’actes i esdeveniments de qualsevol tipologia fins el dilluns 15 de juny (inclòs). Aquesta mesura preventiva pel risc de propagació del Covid-19 afectarà a tots els actes que s’havien de desenvolupar a la via pública i en equipaments públics o privats de la Bisbal d’Empordà.

Enric Marquès, alcalde de la Bisbal d’Empordà

La suspensió implica a activitats tan diverses com tota la programació que hi havia prevista al Teatre Mundial, la Diada de Sant Jordi, la Fira Artesana, les Nits del barri del Convent, la Nit dels Museus al Terracota, el Daró Folk, la Fira Mercat al carrer de l’1 de Maig, l’Aplec de la Sardana de la Bisbal o la Fira Indilletres, entre d’altres.

En coordinació amb les àrees i entitats implicades, s’anirà detallant progressivament quines propostes seran posposades per a més endavant i quines s’acabarien suspenent fins l’any vinent. D’altra banda, seguint el Reial Decret 476/2020, el consistori també va suspendre ahir qualsevol tipus d’obra pública o privada, com a mínim, fins el proper 11 d’abril.

No quedarien incloses aquí les actuacions d’urgència que puguin afectar a la salubritat, seguretat i estanqueïtat del municipi. En aquest sentit continuen desenvolupant-se amb normalitat els serveis de neteja, manteniment i vigilància, així com les tasques que tenen relació amb la recollida de residus sòlids urbans i tots els propis de l’activitat de la Policia Local i de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Un “mobile world” a l’Empordà

Avui comença a Barcelona la divuitena edició del Mobile World Congress, un esdeveniment especial que aplega més de 2.000...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -