27.6 C
Pals
Diumenge, 20 juny 2021
- Publicitat -

Acord per garantir el cobrament segur de les reserves hoteleres

El grup Costa Brava Centre, Caixabank i Prestige Software s'alien per fer front al frau

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Amb l’objectiu d‘evitar el frau en el pagament de reserves hoteleres amb transaccions econòmiques no segures, el Grup Costa Centre (GCBC), Comercia Global Payments i Prestige Software de Caixabank han arribat a un acord per  incorporar el sistema de pagament ADDON Payments en el software de Prestige Software, que és la proveïdora dels programes de gestió i reserves dels prop de 100 establiments hotelers de les marques Costa Brava Hotels, Blau Verd Hotels i Petits Grans Hotels de Catalunya, marques totes elles integrants del Grup Costa Brava Centre.

Aquesta nova solució que podran tenir disponible totes les empreses del Grup Costa Brava Centre permetrà treballar sota el Payment Card Industry Data Security Standard i inclourà operacions de canvi de divisa que permetran al turista pagar en la moneda del seu país d’origen.

En el moment de fer la reserva, els serveis online de CaixaBank confirmaran, en temps real, la validesa de l’operació i facilitaran un entorn segur a l’usuari. Gràcies als serveis de GlobalPay, quan la reserva arribi al Channel Manager, es validarà la targeta emprada pel client. Finalment, quan aquest arribi a l’hotel, en tot moment es garantirà la seguretat de les dades de la targeta.

L’acord es va fer palès en el marc de la jornada que la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre i CaixaBank Hotels & Tourism van celebrar aquesta setmana a l’Hotel Costa Brava (Platja d’Aro) amb l’assistència de més de 60 hotelers gironins.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

Begur ha executat el 40% de les franges de protecció contra incendis

El projecte d’execució de les franges de protecció perimetral i la neteja de les zones verdes interiors de Begur s’està duent a terme des de finals de 2020
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -