incendi Bisbal
Manel Magrinyà

A primeres hores de la tarda de dissabte va tenir lloc un incendi en una casa de planta i dos pisos assenyalada amb el número 5 del carrer del Carme de la Bisbal i segons les primeres hipòtesis el foc s’hauria iniciat en el primer pis, en una estufa, per a continuació estendre’s a la resta de l’habitatge.

Els veïns de la primera planta van poder sortir al carrer sense cap dificultat però una dona havia quedat atrapada en el pis superior, i a mida que el fum s’estenia havia de sortir a respirar al balcó.

Els primers en personar-se al lloc del succés van estar membres de la Policia Local, a continuació ho van fer personal de primers auxilis, Mossos d’Esquadra i finalment dos dotacions de Bombers que van arribar simultàniament al lloc, aparentment procedents de dos parcs diferents, Palafrugell i La Pera. També va sobrevolar la zona un helicòpter del SEM per si calia alguna evacuació urgent.

Sobre 1/4 de 3 la dona que havia quedat atrapada a l’edifici va poder sortir sense lesions aparents gràcies a l’actuació dels bombers.