27.4 C
Pals
Dimecres, 17 juliol 2024
- Publicitat -

Adjudicades les obres de les avingudes Riells i Montgó de l’Escala

David Parreño Mont
David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Escala ha adjudicat les obres de la primera fase de la prolongació de l’avinguda Riells cap al port i de la millora del primer tram de l’avinguda Montgó. L’adjudicació de la prolongació de l’avinguda Riells s’ha fet per un import de 623.000 euros, dels quals 400.000 els aporten la Generalitat i la Diputació. Es preveu un paviment a un sol nivell i un espai de carril bici. També milloraran la zona de la punta del Noi Esquerrà, que està molt malmesa. També es preveuen punts on poder-se asseure de cara al mar a la zona de la Clota Petita. En un futur, el projecte ha de continuar fins arribar a connectar amb l’accés a la zona de les Planasses.

L’altra projecte que es va adjudicar al ple és la millora del primer tram de l’avinguda Montgó. Volen ampliar les voreres i crear un tram més de carril bici per tal de donar un major protagonisme als vianants en aquest eix comercial. Està previst que les obres comencin el proper mes d’octubre.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La gran novel·la del Baix Empordà – Capítol 2

Després d'introduir els personatges i les situacions, aquesta setmana la Gran Novel·la del Baix Empordà segueix a partir de...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -