8.4 C
Pals
Dijous, 25 febrer 2021

Afectacions al trànsit a dos carrers de Sant Feliu de Guíxols

Entre dilluns i dijous es tallaran els carrers Dos de Maig i Miquel Surís per asfaltar

El més llegit

Calonge i Sant Antoni no tindran policia local durant la nit davant les protestes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha decidit deixar al descobert el servei durant les nits de la Policia Local i només cobrir els torns de dia davant le protestes de la setmana passada, segons ha informat el Diari de Girona.

El turisme britànic podrà tornar a la Costa Brava aquest estiu, segons Boris Johnson

Des del Grup Costa Brava Centre reben la notícia satisfactòriament, però reclamen que necessiten que la informació els arribi abans i l'obertura de fronteres, tan nacionals com internacionals.

Alumnes que lluiten contra el canvi climàtic des de les aules

Els alumnes de 1r d'ESO de l'escola Prats de la Carrera de Palafrugell estan desenvolupant un projecte que té de lema 'El mar comença aquí'. Volen conscienciar la població sobre la importància de cuidar el medi ambient i no llençar brossa pel vàter o pels embornals.

Esther Vilert: “Durant 3 setmanes vacunarem a majors de 80 anys i persones dependents”

La directora d’atenció primària del Baix Empordà recomana esperar rebre la trucada del centre mèdic per no col·lapsar línies i alentir el procés de vacunació
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols asfaltarà els carrers Dos de Maig i Miquel Surís la setmana vinent, de dilluns dia 17 fins a dijous, 20. Doncs, les obres afectaran el trànsit en aquestes vies i les properes a la zona de l’Asil Surís.

S’ha optat per canviar de sentit un tram del carrer Castell d’Aro. En concret, entre el carrer Lugo i els carrers Doctor Presas i el de Miquel Surís. A més, des de la regidoria d’urbanisme també han informat que només als carrers adjacents als de les obres només hi podran accedir els veïns i les veïnes.

Aquesta és una de les accions incloses en el pla urbanístic del municipi. De fet, el consistori ja fa temps que va començar a fer millores en l’asfaltat o, inclús, a millorar voreres de la vila, per renovar els carrers i facilitar la mobilitat a Sant Feliu.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Pot fer canviar el món

Des que va abandonar el Teatre Nacional de Catalunya, el passat mes de gener, l’espectacle Encara hi ha algú...

Altres notícies