14.9 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Aiguablava i Fornells s’incorporen al porta a porta

Aquesta és la tercera ampliació que es fa del servei porta a porta, iniciat a bona part de Begur el febrer del 2017

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

A partir de dilluns 26 de març, s’amplia el servei de recollida selectiva de residus porta a porta de Begur als sectors d’Aiguablava i Fornells. Aquesta és la tercera ampliació que es fa del servei porta a porta, iniciat a bona part del municipi el febrer del 2017.

El mes de gener passat ja es va perllongar als sectors de Mas Prats i la Xarmada-Mas Gispert. I el mes passat, al nucli d’Esclanyà i el barri de Sant Josep. I quedarà una darrera ampliació, que abarcarà Sa Tuna, Sa Riera i Aiguafreda, que es preveu fer abans de l’estiu, segons les previsions de l’àrea municipal de Medi Ambient.

El servei porta a porta es fa mitjançant uns cubells. Per aconseguir-los, els veïns afectats de Fornells i Aigublava poden adreçar-se a l’àrea de Medi Ambient que es troba a l’Espai Mas d’en Pinc. Per aconseguir els cubells cal anar amb una factura de l’aigua.

Hi ha tres models diferents: cubell airejat petit de color marró per facilitar la separació a casa de la matèria orgànica; cubell de 20 litres de color marró i tapa grisa per a la recollida de la matèria orgànica i la fracció resta, i cubell taronja de 40 litres per a la recollida de paper i cartró, envasos i vidre.

Com ja s’està fent actualment, els veïns particulars hauran de treure els cubells a un horari determinat d’acord amb un calendari, que marca la recollida de les fraccions.

  • Els dilluns hi ha la recollida de les fraccions resta i vidre.
  • Dimecres, d’orgànica i envasos.
  • Divendres, d’orgànica i paper i cartró.
  • Diumenge, d’orgànica i envasos.

Les fraccions es depositen en bosses de plàstic dins els cubells específics.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -