22 C
Pals
Dimecres, 28 setembre 2022
- Publicitat -

Així sona ‘Alba’ el nou senzill de Flashy Ice Cream

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Flashy Ice Cream és un grup de música urbana en català originari de Sabadell. Està format per dos main vocals, Sneaky Flex i Giancana, un productor, Daax i un filmaker i dissenyador gràfic C.Turu.

En aquest últim any s’han acumulat més d’1 milió d’streams a les principals plataformes digitals (Spotify, Youtube, Apple music, Amazon Music…).

La música de Flashy Ice Cream la qualificaríem de música urbana en català, mesclant des de sons de trap, a rap, a dancehall i a reggaetón. Sons frescos i actuals que reben influències a nivell musical que van des d’ASAP Rocky, a PNL, a Sfera Ebbasta o al mateix LilDami, amic amb qui han col·laborat en diverses ocasions.

La llengua que utilitzen és principalment el català, llengua materna de tots els integrants del grup, tant amb família com amb amics. Però tenen altres motius per a utilitzar-la. D’alguna forma creuen que és la millor manera de donar suport a la seva llengua, cultura i país, i també creuen que durant molt de temps ha estat una llengua estigmatitzada dins la música urbana i aquesta és una forma de trencar aquesta barrera.

Les seves lletres parlen sobre els problemes i la vida de la joventut catalana actual. Toquen temes d’amor, de denúncia social o d’oci i diversió amb els amics. Temàtiques en les quals la gent jove es pot sentir identificada. Sempre mantenint una ètica i uns valors, dins la seva manera de fer i el seu llenguatge desacomplexat.

Han col·laborat amb artistes de renom i en constant creixement dins la música urbana catalana, estatal i internacional com; 31 FAM, Lil Dami, Las Jotas, P.A.W.N. Gang…

Presentem el nou single, ALBA, que formarà part de la nova mixtape DON GELATO que sortirà en breu i marcarà un abans i un després per la banda de Sabadell.

L’entrada Així sona ‘Alba’ el nou senzill de Flashy Ice Cream ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aproven el pla de treball per la redacció de l’avanç del nou POUM de Begur

La intenció és adaptar i actualitzar el POUM als canvis socials, econòmics, mediambientals i legislatius que s'han produït durant els últims 19 anys.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -