24.1 C
Pals
Diumenge, 29 novembre 2020

Es posposa el Sónar al 2021

El més llegit

Activat el pla INUNCAT per la previsió de fort onatge a la Costa Brava

S'activa també una prealerta del pla per fortes ventades, a més a la Costa Brava, on les onades podran superar els quatre metres

El TSJC conclou que Torroella de Montgrí va vulnerar la llibertat ideològica denegant el permís per a una carpa a C’s

Confirma la sentència del jutjat contenciós 1 de Girona i imposa 2.000 euros de costes processals a l'ajuntament

A la Bisbal d’Empordà, el 60 % dels residus no es reciclen

Cada bisbalenc/a genera una mitjana de 1,4 Kg de residus al dia i en un any la població total...

Resposta a la Sra. Rosa Regàs em relació a les seves declaracions a Ràdio Capital

Aquestes són unes declaracions que realitza Clàudia Soler i Laborda, actual directora de l’Escola Carrilet de Palafrugell, en nom...
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -

El festival Sónar comunica que, a causa de la crisi global originada per la pandèmia de Covid-19, les edicions 2020 de Sónar Barcelona i Sónar+D no podran celebrar-se, per la qual cosa es posposen a 2021.

Després de valorar acuradament totes les opcions, i ateses les normatives governamentals, aquesta decisió ha estat l’única possible per a garantir plenament la salut i la seguretat de tots els assistents, artistes i equips involucrats.

La 27a edició de Sónar Barcelona i la 9a edició de Sónar+D tindran lloc els dies 17, 18 i 19 de juny de 2021 als recintes de Fira Montjuïc de Barcelona i Fira Gran Via de L’Hospitalet.

Des d’ara mateix, el festival està treballant amb els artistes, ponents i entitats participants per a reprogramar el 2021 la majoria de shows i activitats que esperaven fer aquest any.

El festival agraeix la paciència i la comprensió demostrades en les últimes setmanes i asseguren que mantenen un compromís absolut amb el públic. Els posseïdors d’Entrades i Acreditacions Professionals rebran un correu electrònic el proper 19 de maig, amb la informació detallada de tots els avantatges que gaudiran si les conserven per a 2021; o bé, si ho desitgen, com sol·licitar el reemborsament del seu import.

En qualsevol cas, aquest 2020, seguim actius. Sónar celebrarà una edició extraordinària de Sónar+D els dies 18 i 19 de setembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), l’espai on va néixer i va créixer el festival.

Aquesta nova trobada, denominada Sónar+D CCCB, tindrà un format i continguts dissenyats específicament per al context actual i amb la mirada posada en nous futurs imaginables. El projecte neix amb la vocació d’atendre les necessitats i inquietuds de les comunitats creatives, tant locals com internacionals.

Sónar+D CCCB serà un esdeveniment fonamentalment on-line i gratuït, que comptarà amb un extens programa d’activitats participatives i en xarxa que programarem conjuntament amb els festivals TodaysArts (La Haia), Unsound (Cracòvia) i Reworks (Tessalònica), els nostres socis al programa de la Unió Europea We Are Europe. Properament s’anunciaran tots els detalls d’aquesta edició especial a la qual, sens dubte, anirem incorporant nous partners en les properes setmanes.

Us animem a continuar atents aquest estiu a les novetats de Sónar+D CCCB i Sónar 2021. També us esperem virtualment al setembre i, en persona, al juny de 2021 per a celebrar junts de nou un gran Sónar.

L’entrada Es posposa el Sónar al 2021 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Primera Llista – 28 novembre 2020

Et presentem les cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés!

Resposta a la Sra. Rosa Regàs em relació a les seves declaracions a Ràdio Capital

Aquestes són unes declaracions que realitza Clàudia Soler i Laborda, actual directora de l’Escola Carrilet de Palafrugell, en nom del recent nou equip directiu,...

A la Bisbal d’Empordà, el 60 % dels residus no es reciclen

Cada bisbalenc/a genera una mitjana de 1,4 Kg de residus al dia i en un any la població total de la Bisbal en genera...

Pals disposarà d’una estació de càrrega de vehicles elèctrics

Durant les darreres setmanes, s’han realitzat diferents treballs d’obra civil, electricitat  i senyalització per a la seva col·locació.

El Museu de la Mediterrània inaugura, en streaming, l’exposició de l’Any Palmira Jaquetti

Palmira Jaquetti és una de les moltes dones que, des d’un anonimat encara vigent, van contribuir a millorar el nivell cultural del país a partir de les seves inquietuds musicals, literàries, pedagògiques i humanístiques en general

Altres notícies