13.3 C
Pals
Dijous, 15 abril 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós vol replantejar el calendari del pressupost participatiu

S’ha decidit obrir un període de reflexió per redefinir el calendari d’aquest procés després d’haver-lo fet dos anys consecutius

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Ajuntament de Palamós ajorna la convocatòria, de moment, d’un nou procés participatiu del pressupost municipal. El Consell de Participació ha optat per obrir un nou període de reflexió per tal de fixar noves dates per aquest procés, després de dos anys consecutius. Sobre la taula, hi ha la possibilitat d’acumular dos pressupostos i ajuntar-los en un únic procés participatiu.

Ara per ara hi ha una reserva de 100.000 euros pel 2020. Es tracta de la mateixa quantitat destinada al pressupost del 2019. Aquesta quantitat es va aprovar en el ple municipal de la setmana passada, però encara no s’engegarà el procés participatiu que correspondria. Aquest és un tema que es va debatre en el primer Consell de Participació Ciutadana del mandat, i la regidora de Participació, Maria Puig, va explicar a Ràdio Palamós que s’ha acordat valorar diferents dinàmiques.

L’any passat es van triar 8 projectes en el procés participatiu, com són la creació d’un accés adaptat entre les dues platges de la Fosca, la millora d’espais per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure, o reduir el pendent a l’accés del carrer de Balmes amb l’aparcament del Cervantes i acabar la connexió a peu del carrer de Sant Josep fins l’Arbreda, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sis municipis del Baix Empordà denuncien que el Pla Director és “poc clar” i no descarten portar-lo als jutjats

Asseguren que han deixat moltes llicències aturades per por a haver de respondre econòmicament en cas de denúncia
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -