1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós obre una nova convocatòria pel servei de socorrisme

El consistori preveu adjudicar una concessió per dos anys, prorrogables a dos més, i iniciar el servei el primer cap de setmana de juny

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Palamós obrirà una nova convocatòria pel servei de socorrisme i vigilància a les platges del municipi. Segons ha informat Ràdio Palamós, el consistori va aprovar-ho en la darrera Junta de Govern Local i preveu que es pugui adjudicar una concessió per dos anys, prorrogables a dos més. A diferència de l’any passat, que el concurs públic va ser impugnat i es va haver de fer un contracte més curt i amb menys pressupost per poder començar la temporada d’estiu. També volen que el servei s’iniciï el primer cap de setmana de juny.

En declaracions a Ràdio Palamós, Xavier Lloveras, regidor de Platges de l’Ajuntament, ha explicat que enguany es vol recuperar la normalitat del servei, ja que l’any anterior es va haver d’enretirar el primer concurs després de tenir coneixement del recurs presentat al Tribunal Català de Contractes del sector Públic. En aquell s’al·legava que el preu que s’estipulava com a mà d’obra en l’estudi econòmic del consistori estava per sota del que determina el conveni col·lectiu que regula el sector dels socorristes. Amb tot això, es va haver de convocar un segon concurs amb un contracte de només 70 dies de servei i amb menys prestacions. Només una empresa va presentar licitació.

L’Ajuntament està estudiant la possibilitat de variar els horaris i, com a novetat destacada hi ha el bany assistit, un servei adreçat a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda i que té l’objectiu de facilitar-los l’entrada i la sortida de l’aigua per tal que puguin gaudir d’un temps de bany, fent ús, si cal, d’una cadira amfíbia. El servei estarà disponible a les platges Gran de Palamós i Cala Fosca. El contracte del servei de salvament i socorrisme a Palamós surt a concurs per un preu de 177.000 euros anuals. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -