10.7 C
Pals
Dissabte, 25 Gener 2020

La Bisbal es compromet a acabar les obres del carrer Ample aquest gener

Això vol dir que s'incomplirà el compromís d'haver acabat els treballs abans que acabés el 2019

El més llegit

Reobert el pont del Ter de Torroella de Montgrí

Els Mossos d'Esquadra han tallat l'accés a Torroella pel pont del Ter com a conseqüència de la pujada del Ter

EN DIRECTE – Inundacions i desbordaments pel temporal Gloria al Baix Empordà

Segueix la cobertura en directe de les conseqüències del temporal Gloria al seu pas pel Baix Empordà, amb el riu Ter i el riu Daró desbordats

El creixement del Daró deixa inundacions al Baix Empordà

El Baix Empordà es desperta conscient que caldrà que passin dies perquè es resolgui l'episodi més inesperat del temporal Glòria

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Canvis al Parc de Sant Julià de Lòria a Calonge

Es canviaran els jocs infantils actuals i també l'equipament esportiu
Daniel Cortés Morés
Daniel Cortés Moréshttp://danicortes.cat
Coordinador de redacció i responsable de projectes de Ràdio Capital

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha emès aquest dimecres un comunicat en què assegura que les obres dels carrers Ample, Valls i Antic d’en Colomer s’acabaran aquest gener, després de diversos endarreriments.

Asseguren que “van autoritzar una pròrroga a l’empresa adjudicatària per tal que l’acabat es completi al llarg del mes”. Això vol dir que s’incomplirà el compromís d’haver acabat els treballs abans que acabés el 2019.

Segons l’Ajuntament, hi ha un 82 per cent dels treballs fets i un 75 per cent dels materials utilitzats. Falta per acabar d’enllestir el paviment i col·locar els punts de llum i mobiliari urbà. A més, encara quedarà per fer un tall de trànsit d’un parell de dies a la travessera de la C-66, l’avinguda Sis d’Octubre del 1869, davant les Voltes, per connectar serveis.

La pròrroga implicarà una despesa extra per l’Ajuntament de 100.000 euros.

L’endarreriment de les obres es va anunciar a l’últim ple municipal, i va causar indignació a les files de l’oposició, tal i com explicava en Manel Magrinyà. La puja del sou de l’alcalde en un 25% per adequar-lo al que percep del Consell Comarcal, i l’anunci que les obres del carrer Ample no s’acabaran en el termini previst el que comportarà una despesa suplementària no van ajudar precisament a calmar els ànims del PSC, Compromís per la Bisbal i Tots per la Bisbal.

Obres amb descobriments medievals

Ho explicàvem a l’agost: la torre rodona de grans dimensions que es va descobrir al carrer Ample per les obres de remodelació del casc antic de la ciutat, un cop documentada es va tornar a tapar de la mateixa manera que es va fer amb les troballes anteriors. Aquestes, situades a l’entrada del carrer Sant Jaume i al carrer Valls d’en Colomer també pertanyent a l’antiga muralla medieval de la ciutat i totes elles constitueixen mostres importants de la riquesa patrimonial de la Bisbal.

Últimes notícies

Primera Llista – 25 gener 2020

Escolta les 40 cançons més importants de la setmana amb en Marc Clapés.

L’aigua de la Bisbal ja torna a ser potable

No hi ha cap mena de contaminació microbiològica: els resultats d’avui són inferiors a 1 NTU

Ràdio Capital lidera la cobertura informativa del pas del temporal Glòria al Baix Empordà

La tasca informativa de Ràdio Capital en la cobertura del pas del Glòria pel Baix Empordà ha comptat amb el favor de l'audiència de tots els nostres canals, superant així tots els rècords assolits anteriorment.

Los Secretos i Coque Malla se sumen al Festival de la Porta Ferrada

El Festival de la Porta Ferrada presenta el concert de Los Secretos & Coque Malla. Entrades ja a la venda.

Un conductor engolit per una onada al port de Palamós durant el temporal Gloria

Un conductor es troba circulant pel port de Palamós fins que el temporal marítim l'atrapa quan les onades sobrepassen el dic de recer

Més notícies