15.7 C
Pals
Diumenge, 14 abril 2024
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu impulsa “Guíxols Gaudeix Nadal” per potenciar el comerç local

Els clients dels comerços del municipi podran bescanviar els tiquets de les seves compres per vals econòmics i gastar-los en els establiments i serveis col·laboradors. La iniciativa s'engegarà a partir del 27 de novembre de 2020

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’Ajuntament de Sant Feliu, amb la col·laboració de Comarciants Guíxols Comerç i Turisme, ha apostat per l’iniciativa “Guíxols Gaudeix Nadal”, que té com a objectiu potenciar les compres en establiments del municipi a través de vals per gastar durant la propera campanya de Nadal i Reis. És una campanya que ja es va engegar a Sant Feliu durant aquest estiu amb el nom de “Guíxols Gaudeix” i que va tenir un gran èxit. És per això que s’ha decidit reactivar-la, a partir del 27 de novembre, enfocada a les festes de Nadal.

Com funcionarà “Guíxols Gaudeix Nadal”?

La proposta es basa en què el consumidor ha d’omplir una butlleta amb 10 tiquets de compra de comerços del municipi, i un cop completada, la podrà bescanviar per vals econòmics. Els comerços podran segellar la butlleta del client per cada compra superior als 15 euros. Un cop la butlleta compti amb els 10 segells de 10 establiments diferents, s’ha d’entregar a l’Oficina de Turisme, on disposaran dels vals de 10 euros per gastar en els establiments i serveis col·laboradors.

Al mateix temps, les butlletes entregades entraran en un sorteig de tres premis:

  • 1r premi: Val de 2.000 euros per gastar en el comerç i serveis locals
  • 2n premi: Val de 1.000 euros per gastar en el comerç i serveis locals
  • 3r premi: Val de 500 euros per gastar en el comerç i serveis locals

La campanya s’allargarà fins el 6 de gener de 2021, i el sorteig final es farà l’11 de gener. Segons la regidora d’Esdeveniments de Ciutat, Núria Cucharero, l’objectiu és “intentar que totes les compres nadalenques es quedin a la ciutat”. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -