21.4 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà, únic ponent català al Congrés TUR4all

Es tracta d'un congrés mundial sobre turisme accessible, i el Consell Comarcal hi va participar explicant el Pla d'Accessibilitat Turística que es va iniciar l'any 2017

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha estat l’únic ponent català en participar en el congrés de turisme accessible TUR4all. Es tracta d’un congrés on ponents professionals del turisme es reuneixen en una vintena de taules rodones fins el 30 de novembre. El Consell Comarcal va fer la seva presentació ahir al migdia, i va explicar el desenvolupament del Pla d’accessibilitat Turística que es va iniciar al 2017.

En nom del Consell, va fer la presentació la Tècnica de Turisme, Montse Nualart. La seva intervenció es va centrar en explicar la implementació del Pla d’accessibilitat. Aquest va començar a desenvolupar-se al 2017, quan es va realitzar una diagnosi comarcal. Durant el 2018 i el 2019, es van realitzar cursos de formació de llengua de signes dirigits al sector turístic i visites de validació de l’accessibilitat de recursos i establiments turístics. Finalment, aquest 2020 es va realitzar un acte de reconeixement al turisme inclusiu.

Durant la presentació, Nualart també va parlar d’alguns dels projectes que sortiran a la llum pròximament, com ara una nova pàgina web o el projecte Rutes en Cotxe pel Baix Empordà (adaptat a totes les necessitats especials).

Podeu veure la presentació completa del Consell Comarcal del Baix Empordà en el vídeo a continuació (a partir de les dues hores i 7 minuts) o a través del següent enllaç.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -