28.5 C
Pals
Dilluns, 4 juliol 2022
- Publicitat -

Aliu: “el més important que necessita el club és aumentar la massa social”

Junts pel Degà va presentar a la Biblioteca de Palamós el projecte i els membres de la junta directiva candidata a la presidència del club en les properes eleccions.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dissabte 26 d’agost Junts pel Degà va presentar a la Biblioteca de Palamós el projecte i els membres de la junta directiva candidata a la presidència del club en les properes eleccions que se celebraran cap al setembre en l’entitat després de la dimissió de l’actual junta directiva.

El president presentat per junts pel Degà serà l’exjugador Patxi Otamendi acompanyat dels Josep Maria Guzman, Pere Aliu, Robi Aldavert i Miquel Costa. Pere Aliu, impulsor d’aquesta plataforma, comenta que, a part de l’ascens de nou a Tercera Divisió, el Palamós CF té un altre objectiu essencial:

Un altre pas important per Aliu que hauria de fer la junta amb l’equip per fer crèixer el club seria trobar referents a la plantilla:

De moment, però, aquesta temporada, si Junts pel Degà guanya les eleccions, Aliu afirma que continuaran amb el projecte esportiu actual.

En els propers dies i quan s’acostin les eleccions al setembre, Junts pel Degà aniran ampliant la resta de noms i càrrecs que formaran la candidatura que presenta per a junta directiva elegible Junts pel Degà. Aliu també comenta que per concretar altres accions que volen emprendre com a junta directiva, Junts pel Degà vol primer coneixer la situació de les finances del club per no “prometre coses que després no poguem fer”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Bisbal celebra la 10a edició de la fITM a ritme de bullerengue i rumba catalana

El tret de sortida d’aquest dimecres es preveu explosiu, amb dos emblemes de cadascun dels gèneres de la vetllada
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -