7.7 C
Pals
Dissabte, 23 gener 2021

Aliu: “el més important que necessita el club és aumentar la massa social”

Junts pel Degà va presentar a la Biblioteca de Palamós el projecte i els membres de la junta directiva candidata a la presidència del club en les properes eleccions.

El més llegit

El Ple de Palamós aprova la segona fase d’obres d’urbanització de La Fosca

La nova fase se centra ara als carrers inclosos dins el sector delimitat per la carretera de La Fosca, el camí del cementiri de Sant Joan, el camí vell de La Fosca i el carrer de l'església de La Fosca.

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

Crearan nous espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes de la Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà posarà en marxa un nou projecte de pacificació de l’entorn del Carrer Ample, al nucli antic. Una de les actuacions més destacades és la creació d’espais de càrrega i descàrrega a l’Avinguda de les Voltes.

Reneix el projecte del Tren de la Costa Brava

L'Associació per la Promoció del Transport Públic impulsa la reivindicació i aquest mes començaran a definir un full de ruta.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

Aquest dissabte 26 d’agost Junts pel Degà va presentar a la Biblioteca de Palamós el projecte i els membres de la junta directiva candidata a la presidència del club en les properes eleccions que se celebraran cap al setembre en l’entitat després de la dimissió de l’actual junta directiva.

El president presentat per junts pel Degà serà l’exjugador Patxi Otamendi acompanyat dels Josep Maria Guzman, Pere Aliu, Robi Aldavert i Miquel Costa. Pere Aliu, impulsor d’aquesta plataforma, comenta que, a part de l’ascens de nou a Tercera Divisió, el Palamós CF té un altre objectiu essencial:

Un altre pas important per Aliu que hauria de fer la junta amb l’equip per fer crèixer el club seria trobar referents a la plantilla:

De moment, però, aquesta temporada, si Junts pel Degà guanya les eleccions, Aliu afirma que continuaran amb el projecte esportiu actual.

En els propers dies i quan s’acostin les eleccions al setembre, Junts pel Degà aniran ampliant la resta de noms i càrrecs que formaran la candidatura que presenta per a junta directiva elegible Junts pel Degà. Aliu també comenta que per concretar altres accions que volen emprendre com a junta directiva, Junts pel Degà vol primer coneixer la situació de les finances del club per no “prometre coses que després no poguem fer”.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Només 31 famílies de Palamós reben ajudes per a l’habitatge

Dins del pla de xoc de mesures contra les conseqüències econòmiques de la Covid-19, hi havia una part destinada...

Altres notícies