18.2 C
Pals
Dilluns, 20 maig 2024
- Publicitat -

Anem a la presó

Miquel Curanta
Miquel Curanta
Em dic Miquel Curanta i sóc de Pals. Gestor cultural i de mitjans, he treballat a diverses emissores de Ràdio (Ràdio Begur, Ràdio Costa Brava, 40 Principals, M80 ràdio, Cadena SER, Flaix, Flaixbac, Ona Catalana, Catalunya ràdio). He estat director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (2018 - 2022) i del Club TRESC (2008 - 2018). També he fundat una productora de televisió (Creativa Audiovisual) i el 2001 vaig fundar Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Anem a la presó
Loading
/

S’han fet públics alguns àudios de les declaracions que la Dolors Bassa va fer al Tribunal Suprem espanyol. No vull entrar-hi ara, perquè d’aquí a un moment l’Alba Legide ens ho explicarà amb més detall, però sí que vull recordar que la consellera torroellenca segueix tancada a la presó del Puig de les basses i vull recordar també, que nosaltres un servidor, com a director de l’emissora i d’aquest programa, considero que aquesta presó preventiva (i la de la resta de presos i exiliats) és una mesura absolutament injusta.

I tan injusta és la presó com la poca presència que les dones empresonades per aquesta causa tenen als mitjans. Es parla dels presos polítics, però es parla poc de la Dolors Bassa i la Carme Forcadell. Com també es parla poc dels sopars que cada dimarts es fan a la presó de Figueres. Suposo que s’arriba a un punt que les coses tendeixen a normalitzar-se, però quan les causes són injustes, no es pot normalitzar una situació com aquesta.

És per aquest motiu, que avui us volem explicar que des de Ràdio Capital, des de la dimensió local del nostre mitjà i des de la quota que com a mitjà de comunicació ocupem al Baix Empordà, sigui quina sigui, properament marxarem cap a la presó de Figueres per emetre en directe des d’allà mateix un programa especial on ouguem explicar-vos en primera persona, què s’hi fa, com són i què es viu en aquestes trobades. Perquè creiem que s’han de mantenir i perquè estem convençuts que tot i fer-se extramurs, la Consellera Bassa rep l’energia que es concentra en un acte com aquest.

També us expliquem que aquell dia instal3larem un petit emissor de ràdio per tal que la Dolors pugui escoltar el programa des dela presó mateix, en directe i pugui sentir tot el que passa a fora.

Siés a les nostres mans fer que pugui tenir tota aquella gent una mica més a prop durant un parell d’hores, ho farem. I si és a les nostres mans mantenir, ni que sigui una miqueta, la flama per tal que no decaigui fins que sigui lliure, ho farem.

Així doncs, queda dit. Ben aviat és detalls de quin dia, a quina hora i amb quins continguts emetrem des del Puig de les Basses. I mentrestant, llibertat pels presos i preses polñitiques i els exiliats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Cooprativa de Ramaders del Baix Empordà rep un dels guardons de la 2a edició dels Premis Generalitat Girona

Pepita Perich i la Fundació GironaEst són les dues altres candidatures guardonades a la segona edició d'aquests premis.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -