19.1 C
Pals
Dissabte, 15 maig 2021
- Publicitat -

Anem a la presó

El més llegit

Avatar
Miquel Curanta
Sóc de Pals.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

S’han fet públics alguns àudios de les declaracions que la Dolors Bassa va fer al Tribunal Suprem espanyol. No vull entrar-hi ara, perquè d’aquí a un moment l’Alba Legide ens ho explicarà amb més detall, però sí que vull recordar que la consellera torroellenca segueix tancada a la presó del Puig de les basses i vull recordar també, que nosaltres un servidor, com a director de l’emissora i d’aquest programa, considero que aquesta presó preventiva (i la de la resta de presos i exiliats) és una mesura absolutament injusta.

I tan injusta és la presó com la poca presència que les dones empresonades per aquesta causa tenen als mitjans. Es parla dels presos polítics, però es parla poc de la Dolors Bassa i la Carme Forcadell. Com també es parla poc dels sopars que cada dimarts es fan a la presó de Figueres. Suposo que s’arriba a un punt que les coses tendeixen a normalitzar-se, però quan les causes són injustes, no es pot normalitzar una situació com aquesta.

És per aquest motiu, que avui us volem explicar que des de Ràdio Capital, des de la dimensió local del nostre mitjà i des de la quota que com a mitjà de comunicació ocupem al Baix Empordà, sigui quina sigui, properament marxarem cap a la presó de Figueres per emetre en directe des d’allà mateix un programa especial on ouguem explicar-vos en primera persona, què s’hi fa, com són i què es viu en aquestes trobades. Perquè creiem que s’han de mantenir i perquè estem convençuts que tot i fer-se extramurs, la Consellera Bassa rep l’energia que es concentra en un acte com aquest.

També us expliquem que aquell dia instal3larem un petit emissor de ràdio per tal que la Dolors pugui escoltar el programa des dela presó mateix, en directe i pugui sentir tot el que passa a fora.

Siés a les nostres mans fer que pugui tenir tota aquella gent una mica més a prop durant un parell d’hores, ho farem. I si és a les nostres mans mantenir, ni que sigui una miqueta, la flama per tal que no decaigui fins que sigui lliure, ho farem.

Així doncs, queda dit. Ben aviat és detalls de quin dia, a quina hora i amb quins continguts emetrem des del Puig de les Basses. I mentrestant, llibertat pels presos i preses polñitiques i els exiliats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

El Begurenc Miquel Martín Serra, XVIII Premi Maria Àngels Anglada amb la novel·la ‘La drecera’

Rebrà la distinció a mitjan juny a Figueres, en una data que encara no s'ha fet pública
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -