14.2 C
Pals
Dissabte, 16 octubre 2021
- Publicitat -

Aproven ajudes de fins a 500 euros per restaurants i estètiques de la Bisbal d’Empordà, que han hagut de tancar pel coronavirus

El fons és de 19.000 euros i tots els establiments que s'hi apuntin rebran diners, si compleixen els requisits

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Foto: Pere Mercader

La Bisbal d’Empordà donarà ajudes de fins a 500 euros per bars, restaurants i centres d’estètica, que van haver de tancar per les restriccions de la segona onada del coronavirus. L’import del fons d’ajuts és de 19.000 euros, que es repartiran entre tothom que els demani i compleixi els requisits.

El màxim de diners que podrà rebre un establiment seran 500 euros. Per tant, si els demanen més de 38 persones, s’haurà de reduir aquest import.

El Ple Municipal va aprovar el fons per unanimitat aquest dimarts.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins al proper 14 de desembre i és requisit indispensable no tenir deutes amb cap administració: estar al corrent de pagaments amb Hisenda, la Seguretat Social o amb el mateix consistori, alhora que cal disposar de la llicència d’activitat vigent quan se sol·liciti la subvenció.

És necessari justificar que l’activitat de l’establiment s’ha vist afectada per les restriccions (concretament per la Resolució SLT/2546/2020) a través d’una declaració responsable. En el cas dels establiments del sector de la restauració, poden optar-hi encara s’hagi fet servei de menjar per emportar-se o repartiment a domicili. A través d’aquest enllaç al web municipal poden consultar-se les bases corresponents amb tots els detalls i accedir al formulari de sol·licitud.

Aquesta nova convocatòria extraordinària d’ajudes per pal·liar els efectes de la segona onada de la COVID-19 se suma a les ja aprovades el maig passat per l’equip de govern municipal, format pels grups d’Esquerra Republicana, la CUP i En Comú Guanyem.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -