27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Arreglen diverses voreres de Palamós pels afectes de les arrels dels arbres

El projecte té un cost de gairebé 117.000 euros i servirà per arreglar diferents voreres del municipi del Baix Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les diverses voreres de Palamós que s’han vist afectades són del carrer de Nàpols i de l’avinguda de Catalunya. Aquestes voreres però formen part d’un projecte per arreglar diferents vials del municipi.

L’Ajuntament de Palamós ha començat un projecte per arreglar diferents voreres del municipi. La inversió serà de 116.992,29 euros i tindrà un termini de dos mesos.

L’objectiu és reemplaçar els panots d’aquestes voreres que s’han trencat amb el pas del temps. Ara però l’Ajuntament de Palamós aprofitarà per fer les noves voreres més accessibles. S’adaptaran els guals de la zona i els trams amb una amplada mínima suficient.

Aquestes obres afecten concretament: el carrer de Nàpols, en el tram de vorera comprés entre el carrer d’Indústria i l’avinguda de Catalunya; el carrer de Xaloc, entre els carrers de Sta. Joaquima de Vedruna i el de Salvador Albert i Pey; el de Sant Joan Bta. de La Salle, entre els carrers de Mn. Jacint Verdaguer i l’Ample; el de Josep Joan, entre el carrer de Rentadors i l’avinguda de Catalunya; el passatge del Taper; i un tram de l’avinguda de Catalunya, entre els carrers de València i de Mallorca.

Les obres al carrer de Nàpols i a l’avinguda de Catalunya serviran per retirar els arbres per Magnòlies. Aquest canvi vol implementar uns arbres amb un menor impacte al llarg del temps.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -