19.6 C
Pals
Divendres, 19 agost 2022
- Publicitat -

Arribarà un dia que…

Arribarà un dia que comprarem el pa a la gasolinera. Arribarà un dia que les multinacionals es faran pageses. Arribarà un dia que els pagesos no sabran fer d’agricultors i els agricultors només cuidaran el fruit. Arribarà un dia que el pa no ens parlarà de germanor i el vi serà tot idèntic.

Arribarà un dia que els ciutadans seran clients. Arribarà un dia que els jutges seran dictats, els periodistes seran dictats, els escriptors, els metges, els polítics seran dictats. Arribarà un dia que els mestres no hauran viscut mai fora de l’escola. I un dia que la religió serà nutrició i la nutrició, publicitat.

Arribarà un dia que l’esport serà drogoaddicció. Arribarà un dia que l’amor serà televisiu. Arribarà un dia que les noticies seran pactades, la poesia serà educada i la gastronomia serà pornografia. Arribarà un dia que els aliments seran temptacions i la bellesa serà desnutrició. Arribarà un dia que l’esperança serà loteria. Arribarà un dia que els somnis seran finals de futbol i que els intel·lectuals seran entrenadors de futbol. Arribarà un dia que la ignorància serà ideologia. Arribarà un dia que les vaques sobraran i els porcs seran infidels. Arribarà un dia que morirem a la carretera i la mort es dissimularà en els tanatoris. Arribarà un dia que els cementiris només serviran per a visitar a poetes. Arribarà un dia que la vida seran les vacances i les vacances es faran en paradisos plastificats. Arribarà un dia que els boscos seran parcs naturals. Arribarà un dia que els déus seran directors generals.

Arribarà un dia que l’alegria serà rebel·lió. Arribarà un dia que el pensament serà tertúlia. Arribarà un dia que les dones moriran per les cantonades. Arribarà un dia que les criatures moriran per les cantonades.

Arribarà un dia que a la nit no veurem les estrelles. Arribarà un dia que les farmacèutiques ens diran si estem malalts. Arribarà un dia que els telèfons serviran per parlar amb ningú. Arribarà un dia que els telèfons seran la televisió. Arribarà un dia que les asseguradores voldran el nostre telèfon. Arribarà un dia que les farmacèutiques voldran el nostre telèfon. Arribarà un dia que l’estat voldrà el nostre telèfon. Arribarà un dia que el metge ens trucarà per dir-nos que estem malalts. Arribarà un dia que la traçabilitat serà obligatòria per les persones.

Arribarà un dia que…

Arribarà un dia que no arribarà cap més dia.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios