20.7 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Augment de la nuvolositat i descens tèrmic

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les temperatures anormalment altes són el fet destacable que dia rere dia ens té la meteorologia d’hivern ben confosa. Ahir el termòmetre marcava valors molt propers als 20 graus al migdia. Llocs com La Bisbal amb 20.7ºC o Torroella de Montgrí amb 19.6ºC, segons dades del Servei Meteorològic, són l’exemple clar de les temperatures màximes gens adients per ser febrer.

Avui i demà el termòmetre recularà. Tenint en compte d’on venim no serà gaire difícil baixar de temperatura i aquesta baixada serà més efectiva per l’efecte dels núvols. Perquè el dia serà ennuvolat i això provocarà que al migdia només podem passar lleugerament dels 15 graus.

Amb la mateixa condició de l’efecte dels núvols, la temperatura mínima no podrà baixar gaire i això provocarà que es planti amb valors de 7-9 graus. No hi haurà gaire amplitud tèrmica.

Els mateixos núvols seran els que deixaran el dia amb mínim risc de pluja. Quatre gotes no es poden descartar però no serà cap gran episodi de pluja. I després d’avui i demà la setmana evolucionarà cap al bon temps i a les temperatures més altes.

Informació elaborada per Marc Vilà

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Controlat l’incendi de Castell d’Aro

Durant la nit s'hi quedaran quatre camions d'aigua i un vehicle lleuger per seguir-lo controlant
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -