14.6 C
Pals
Divendres, 19 abril 2024
- Publicitat -

Augmenten les tramitacions de pisos turístics a Sant Feliu de Guíxols

Saballs va parlar d'"efecte crida" per la moció -rebutjada- de Guíxols des del Carrer per aplicar una moratòria en la concessió de llicències d'Habitatges d'Ús Turístic

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Les tramitacions de llicències de pisos turístics han incrementat a Sant Feliu de Guíxols, segons va explicar el govern municipal al darrer Ple. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, va afirmar que la moció presentada per Guíxols des del Carrer per aplicar una moratòria en la concessió de llicències d’Habitatges d’Ús Turístic, ha provocat un “efecte crida”.

Saballs deia a GdC que la moció era “populista” i que “podria ser que a l’estiu hi hagués 1.200 pisos turístics”. Per la seva part, Jordi Lloveras va mantenir que “cal regular aquesta matèria” i va mantenir la “necessitat” d’una moratòria. La moció, en el seu moment, no va prosperar perquè TSF i PSC, que sumen majoria i integren l’equip de govern, van votar en contra.

Des del consistori, Saballs va manifestar que estan treballant per “regular” l’activitat i que aviat es licitarà la redacció del Pla Local d’Habitatge.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -