Avui s’inaugura la 4a edició del SINGLOT Festival en el marc del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. La jornada d’inauguració comptarà amb la presència d’Andreu Buenafuente – director artístic del SINGLOT Festival.

Lloll Bertran li entregaran el premi “SINGLOT D’HONOR”. És un premi en reconeixement als més de 30 anys de trajectòria en teatre, cinema, televisió i ràdio de l’actriu, cantant i show-woman.

La inauguració coincidirà amb la finalització del mural gegant de la il·lustradora del cartell d’enguany, Marina Capdevila. Andreu Buenafuente acompanyarà a l’artista en la pinzellada final de la paret, on es desvetllarà protagonista del peu que apareix en el cartell d’aquesta edició i així es donarà el tret de sortida al SINGLOT.

Passada la inauguració, a dos quarts de nou s’inaugura “MONGOLIA SOBRE HIELO” de Mongolia, un xou dels autors de la revista satírica. Més tard, es farà l’espectacle munical “MRS. BROWNIE” de Teatre Nu. Interpretat per Laura Guiteras i Abel Boquera