15.3 C
Pals
Dijous, 30 novembre 2023
- Publicitat -

Baixen els accidents de trànsit a La Bisbal d’Empordà i la meitat són a la C-66

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons l’informe d’accidentalitat del 2018 publicat per la policia local de La Bisbal d’Empordà, la meitat dels accidents del municipi de l’any passat es van produïr a la C-66 (Girona – Palamós). Aquest informe també reflecteix una reducció del nombre de persones ferides respecte l’any 2005, malgrat que l’any 2018 hi va haver dos accidents més que l’any 2017. L’any 2018, en concret, va haver-hi 18 víctimes en tot l’any, dues de les quals van ser ferides greus. Malgrat això, aquesta tendència a la reducció d’accidents és degut a l’èxit de les mesures que s’han implementat a la població, segons fonts policials.

Altres dades que es poden veure en aquest informe són, per exemple, el nombre d’atropallaments, les causes i localitzacions concretes, o els tipus de vehicles o vianants implicats. 

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -

El Museu de la Pesca impulsa una jornada per conèixer els usos de l’hidrogen com energia per descarbonitzar els sectors nàutic i pesquers

Unes 50 persones, professionals dels sectors nàutics i pesquers del municipi i de la Costa Brava, varen assistir a la jornada.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -